Zien & doen

In Zandvoort aan Zee is veel te zien en doen. De prachtige omliggende natuur en natuurlijk het strand vormen een bron van urenlang vermaak. Door de ligging en de bereikbaarheid van Zandvoort aan Zee ten opzichte van verschillende andere steden, is een uitstapje naar bijvoorbeeld Haarlem, Alkmaar of Amsterdam makkelijk gemaakt.

Lees meer...


Maar ook in Zandvoort zelf is voldoende te zien en doen. Wat te denken van een ontspannen bioscoopbezoek. Circus Zandvoort herbergt een moderne bioscoop waar de nieuwste film worden vertoond. En wil je op een unieke manier film kijken, bezoek dan de Aqua-cinema van Center Parcs. Want het zwembad van het park wordt regelmatig omgetoverd tot een echte bioscoop waar veelal (spannende) kinderfilms worden getoond. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten die je kunt zien en doen. Het grote aanbod excursies en tickets, maar ook de verschillende groepsarrangementen zorgen dat iedereen een leuke tijd kan hebben. Een bezoek aan Circuit Zandvoort is natuurlijk altijd een goed idee, want wanneer kom je nu zo dicht bij een echt racecircuit!


Behalve de verschillende activiteiten worden er het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd. Van strandfeesten tot klassieke concerten en van spannende races op het circuit tot de immens populaire Historic Grand Prix.


Beauty, ontspanning & wellness

Het strand, de zee en de prachtige natuur zorgen er natuurlijk al voor dat je goed kunt ontspannen. Maar wil je je nu echt even lekker laten vertroetelen, stap dan eens één van de beauty-salons, haarsalons of sauna binnen. Je stapt herboren weer naar buiten!


Sporten aan Zee

Zandvoort aan Zee heeft legio mogelijkheden om heerlijk te bewegen. Natuurlijk kun je prachtig wandelen en fietsen in de omgeving, maar ook surfen, suppen, fitnessen op de boulevard en niet te vergeten autosporten op Circuit Zandvoort. Mogelijkheden te over!