Strand van Zandvoort

Zandvoort aan Zee en het strand zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als de zon schijnt is de weg naar het strand snel gevonden, maar ook in de winter of herfst is uitwaaien aan zee heerlijk. Loop vanaf het treinstation rechtdoor de trap op tot je niet verder kunt en je bereikt Boulevard de Fauvage en het populaire strand van Zandvoort. Behoefte aan een iets rustiger stukje? Loop dan eens door naar het noorden waar Boulevard de Fauvage overgaat in Boulevard Barnaart, of juist richting de Watertoren naar het zuiden via Boulevard Paulus Loot. Tien minuten lopen, fietsen of een stukje verder rijden met de auto kan al een zee van ruimte opleveren.

Strandactiviteiten

Het strand van Zandvoort aan Zee leent zich prima voor enerverende, sportieve, maar vooral ontspannende en gezellige groepsactiviteiten en teambuildingsessies. In onderstaand overzicht vind je slechts een greep uit de mogelijke activiteiten in Zandvoort aan Zee.


Watersport

Het strand van Zandvoort aan Zee is een eindeloze bron van vermaak. Je kunt er zonnen, wandelen en fietsen, maar daarnaast kun je vanaf het Zandvoortse strand ook tal van watersportactiviteiten en aan watersport gerelateerde excursies ondernemen.


Strandarrangementen

Het strand van Zandvoort aan Zee is niet alleen zeer geschikt om te zonnebaden, zwemmen en lekker te luieren, ook de actieve mens kan in Zandvoort aan Zee zijn of haar hart ophalen.


Paardrijden op het strand

In galop over het strand met de ondergaande zon op de achtergrond. Wie droomt daar nu niet van. In Zandvoort aan Zee is het mogelijk, meer weten? Kijk snel verder.