Zandvoort goes Wild-programma

In oktober wordt Zandvoort aan Zee wild met een fantastisch wild-programma! Oktober is de maand waarin de bronsttijd onder de herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen en de afsluiting van het zomerseizoen centraal staan. Een maand waarin je natuurlijk meeloopt met wandelingen naar de herten, je een drankje drinkt bij jouw favoriete strandpaviljoen en je geniet van een lekker wildmenu, maar er is nog veel meer te doen.

Zandvoort goes Wild-programma

Voor jouw gemak hebben we het programma opgedeeld in weken en in een apart overzicht de activiteiten tijdens de herfstvakantie uiteen gezet. Wil je liever een overzicht van de hele maand? Dan download je het complete programma als pdf. Deze passen we aan zodra er nieuwe activiteiten worden toegevoegd.

Het wild-progamma omvat niet alleen activiteiten in de Amsterdamse Waterleidingduinen; ook in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is genoeg te doen, zeker voor kinderen. Loop bijvoorbeeld mee met een wisenten wandeling of vleermuisexcursie. Maar behalve in de natuur is het strand natuurlijk een aantrekkelijke trekpleister. Ook in oktober. Doe mee met Expeditie Robinson of maak gewoon een lekkere frisse strandwandeling.

Dus bekijk het Zandvoort goes Wild-programma geniet van de wilde kant van Zandvoort. Verwonder je over het unieke (en soms spectaculaire) paringsritueel van de herten, doe je te goed aan de lekkerste bockbieren en wildmenu’s, bezoek voor een laatste keer jouw favoriete strandpaviljoen en sluit de zomer af in stijl met één van de vele andere activiteiten.