Webcam van het strand van Zandvoort

Zwembroek of paraplu mee naar zee? Via onderstaande webcam kun je live zien wat voor weer het is in Zandvoort aan Zee. De webcam staat gericht op strandpaviljoen De Haven van Zandvoort zodat je op afstand live de sfeer op het terras kunt ervaren. Maar of het nu stormt of zonnestralen regent, in Zandvoort is altijd wel iets te doen!

 
Strandcam bij De Haven van Zandvoort


Zandvoort Boulevard en Beach webcam op Center Parcs Strandhotel


Meer zien?

Zin om nog meer Zandvoortse sfeer op te snuiven? Check dan onze videopagina. Van filmpjes van Max Verstappen op Circuit Zandvoort tot prachtige natuurbeelden, hier kun je vanachter je beeldscherm even wegdromen naar de leukste kustplaats van Nederland...


Zandvoort has it all

Natuurlijk is het heerlijk om met je tenen in het zand en de zon op je bol te relaxen op het Zandvoortse strand, maar Zandvoort heeft nog zoveel meer te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat we een super uitdagende Escape Room hebben? En dat je kunt leren scubaduiken in Zandvoort? Of op een segway door de duinen kunt crossen? Zandvoort has it all!


Evenementen

Het hele jaar door worden er tal van evenementen georganiseerd en daardoor biedt Zandvoort voor ieder wat wils. Van races op het circuit tot muziekfestivals in het centrum en van surfwedstrijden tot overheerlijke culinaire evenementen. Neem eens een kijkje op onze evenementenkalender, er zit vast iets voor je bij!