VVV Zandvoort organiseert Pop Up ondernemersavond

Op maandag 6 februari organiseert VVV Zandvoort in samenwerking met de gemeente Zandvoort een informatieavond voor ondernemers over Pop Up Zandvoort.

Als Pop Up team heeft VVV Zandvoort samen met de gemeente twee evenementen uitgewerkt die handen en voeten geven aan het concept Pop Up Zandvoort. Beide evenementen worden deze avond gepresenteerd. Daarnaast worden de aanwezigen verzocht trekking te nemen in één van de werkgroepen horende bij de evenementen zodat zij ook daadwerkelijk de gemaakte plannen ten uitvoer kunnen brengen.

Pop Up Zandvoort is de benaming voor een mindset die ervan uitgaat dat Zandvoort aan Zee dé locatie is voor de introductie van nieuwe merken en nieuwe producten bij het grote publiek. Onder het credo “When it’s, hot it’s here” worden door het Pop Up team bestaande uit VVV Zandvoort en gemeente Zandvoort concepten uitgedacht die de samenwerking zoeken met grote merken.

Voor meer informatie over Pop Up Zandvoort neemt u contact op met VVV Zandvoort via [email protected] of direct met het Pop Up-team via [email protected]


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..