VVV Zandvoort gaat verhuizen

Vanaf januari 2019 vertrekt VVV Zandvoort uit de Bakkerstraat 2/B om per 15 januari in te trekken bij het Zandvoorts Museum. Deze locatie is meer centraal gelegen en wij geloven dat het VVV-kantoor en het Zandvoorts Museum elkaar kunnen versterken. De samenwerking wordt bij wijze van proef ingezet voor de periode van 1 jaar. Na deze proefperiode worden de resultaten geƫvalueerd en bepaald of en zo ja, in welke vorm de samenwerking wordt voortgezet.

Met de introductie van de nieuwe organisatie Zandvoort Marketing begin 2018 is een start gemaakt van een duidelijkere scheiding tussen front office, VVV Zandvoort, en back office, Zandvoort Marketing. In de loop van 2018 is toegewerkt naar een scheiding van taken van VVV Zandvoort en Zandvoort Marketing. Met de nieuwe huisvesting van VVV Zandvoort wordt behalve de scheiding in taken ook de fysieke scheiding een feit.

In het eerste kwartaal van 2019 verlaat ook Zandvoort Marketing de Bakkerstraat om zich op een andere locatie te vestigen. Zaterdag 29 december is de laatste dag dat het VVV-kantoor in de Bakkerstraat geopend is.

Op de nieuwe locatie aan het Gasthuisplein zal de VVV op dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend zijn.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiƫn


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..

Persbericht: Open NK Sup wave 2019


Lees Meer..