Voel de Lente

De dagen worden langer, de zon laat zich weer wat vaker zien en de natuur begint weer te bloeien: het is Lente!

Met de komst van de lente begint het in Zandvoort aan Zee te kriebelen. Vrijwel alle 35 strandpaviljoens zijn weer opgebouwd en langzaam maar zeker raken de terrasjes weer meer gevuld. Bezoekers en bewoners zoeken elkaar weer op in het gezellige centrum of kijken hoe de prachtige en unieke natuur rondom de kustplaats weer tot bloei komt. De evenementenkalender wordt nog voller en de voorbereidingen voor de zomer zijn in volle gang.

Geniet van de eerste zonnestralen op het strand, trek er op uit in de vrije natuur en laat je vertroetelen bij één van de beauty centra. Voel de lente in Zandvoort aan Zee!


Geniet van zon op het terras

Neem plaats op één van de gezellige terrasjes in het centrum van Zandvoort aan Zee en geniet van een heerlijk lente bockbiertje of glaasje rosé. Of bezoek na een prachtige strandwandeling één van de vele paviljoens en neem de eerste zonnestralen in je op. Voel de Lente aan Zee


Pootje baden in de zee

Doe de schoenen uit, trek de broekspijpen omhoog en voel hoe de zee over jouw voeten golft als je door de branding loopt. Een aangename verkoeling in de warme voorjaarszon.


Sporten in de voorjaarszon

Kom hardlopen door de duinen of over het strand met de frisse wind in je haren en werk aan je conditie op de verschillende gratis toegankelijke fitness toestellen op de boulevard. Vind je het toch nog iets te koud, dan kun je altijd één van de sportcentra bezoeken, waar je ook lekker kunt sporten.


Ontspannen de lente in

Een heerlijk ontspannende massage, een lichaamspakking of even uitrusten onder de zonnebank. Bezoek de sauna en kom weer heerlijk tot rust. Zandvoort aan Zee heeft verschillende beautycentra waar je je heerlijk kunt laten verwennen.


Zand tussen je tenen

Loopt blootvoets over het strand en voel bij iedere stap hoe je tenen tussen het warme zand verdwijnen. Of laat het kind in je los en bouw een zandkasteel, want ook in de lente is het strand de ideale speelplaats voor kinderen!


Voel de verfrissende lente bries

Voel de verfrissende lentebries door je haren waaien tijdens een heerlijke strandwandeling of een prachtige wandeling door de natuur. Of maak een fietstocht door het Nationaal Park met de wind in de rug en kom weer op adem in een luw duinpannetje. Voel de Lente aan Zee!


Overnachten

Na een heerlijke dag nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf slapen in een van de vele accommodaties die Zandvoort aan Zee te bieden heeft. Een luxe hotel, een knusse B&B of een mooi appartement. Het is allemaal te vinden in Zandvoort aan Zee