Top 5 goede voornemens voor 2019

Het einde van het jaar is vaak een moment van reflectie: waar ben ik dankbaar voor, wat gaat er goed, maar ook wat kan er beter. Niet voor niets dat rond de jaarwisseling de goede voornemens weer van stal worden gehaald. Veel voornemens hebben te maken met een gezondere levensstijl en meer tijd voor elkaar maken. Wij hebben een top 5 voor je op een rijtje gezet.


1. Quality time!

De absolute nummer 1 is toch wel om meer quality time met vrienden en familie door te brengen. Want wat is er nu belangrijker dan dat? Proost op het leven op het strand of in het dorp of trek er samen op uit.


2. Sporten

"Dit jaar ga ik echt meer bewegen." Hoe vaak heb je (jezelf) dat al niet horen zeggen? Dus kom van die bank en zwem, fiets, loop, surf, lach, sport en bewonder, jouw nieuwe ik! Tip: schrijf je in voor de Circuit Run in maart, dan heb je in ieder geval een stok achter de deur.


3. Afvallen

Gaat dat laatste knoopje nu echt niet meer dicht en moet je jouw riem nog een gaatje groter zetten? Troost je: je bent niet de enige. Niet voor niets staat afvallen op nummer 3. Gelukkig kun je in Zandvoort lekker én gezond eten, dus geniet (maar wel met mate).


4. Ontstressen

Een gezinsleven, een sociaal leven, werken en continu bereikbaar zijn: het kan veel stress opleveren. Tijd dus om even 'uit' te staan. Kom ontspannen en ontstressen. Een heerlijke sauna, yoga op het strand, een wandeling door de natuur: in Zandvoort kan het. We zijn niet voor niets jouw strand.


5. Minder drinken

Stoppen of minderen met alcohol staat hoog op het lijstje met goede voornemens van menig Nederlander. En waarom ook niet? Er zijn genoeg lekkere alternatieven! Heerlijke mocktails, een alcoholvrije gin-tonic of een frisje op basis van kombucha. Probeer ze zelf eens!