Strandtent Zandvoort

Strandtent Zandvoort voor een gezellig drankje, lekker eten of een knallend feest! Heeft u een zakelijke bijeenkomst of wilt u trouwen aan zee, ook dat kan in een van de strandtenten in Zandvoort aan Zee. Op een warme zomerdag kunt u voor een verkoelend terecht in een van de 30 strandtenten en na een lange winterse strandwandeling voor een warme chocomel! Een aantal strandpaviljoens zijn het hele jaar geopend en de andere in ieder geval van maart tot oktober.

Ontbijten in een strandtent Zandvoort

Heerlijk eten met de voeten in het zand, uitkijkend over de prachtige zee. In een strandtent Zandvoort is het eigenlijk iedere dag vakantie. Wist u dat u ook kunt ontbijten in een strandtent in Zandvoort aan Zee? Dat is een goed begin van leuke dag aan het strand! Van een strandtent Zandvoort met de Australische ‘laid back’ sfeer of juist romantisch aan zee, de uw favoriete strandtent Zandvoort komt u zeker tegen langs het strand.

Een strandtent Zandvoort is ook de ideale locatie voor een trouwfeest. Zo kunt u elkaar het ja-woord geven terwijl u uitkijkt over zee. Het spetterende feest op een bijzondere locatie vergeten uw gasten nooit meer! En ook voor een zakelijke bijeenkomst zijn paviljoens in Zandvoort aan Zee heel geschikt. In verschillende strandtenten zijn vergaderzalen met moderne faciliteiten. Lekker voetballen op het strand als energizer voor een  inspirerende vergadering aan zee! Ook wanneer u uw zakelijke bijeenkomst wilt combineren met een bedrijfsuitje, kunt u in Zandvoort aan Zee terecht.