Strandarrangement

Het strand van Zandvoort aan Zee is niet alleen zeer geschikt om te zonnebaden, zwemmen en lekker te luieren, ook de actieve mens kan in Zandvoort aan Zee zijn of haar hart ophalen.


Garnalenvissen

Sleep samen met een echte garnalenvisser het net door zee en bekijk op het strand uw vangst van de dag!


Strandjutten

Op het strand spoelt jaarlijks van alles aan. Van wrakhout tot flessenpost en zelfs een stuk van een echte raket. In het Jutters Mu-ZEE-um zijn al deze schatten verzameld. Wilt u zelf ook een keer jutten? Neem dan contact op met VVV Zandvoort en kijk wat u allemaal aantreft!


Zandsculpturen maken

Maak een eigen zandsculptuur en laat jouw fantasie de vrije loop. Creëer de leukste en gekste figuren en beesten. Mocht je even inspiratieloos zijn, dan kan de instructeur je natuurlijk op weg helpen.


BBQ-en op het strand

Er is niets lekkerder dan uw eigen maaltijd te bereiden op het vuurtje van uw eigen BBQ. Op het strand van Zandvoort aan Zee is dit op bepaalde plekken toegestaan!


High Tea op het strand

Na een heerlijke strandwandeling genieten van een High Tea bij een van de strandpaviljoens of juist in het gezellige centrum van Zandvoort aan Zee als u bent wezen struinen door de duinen, beide is mogelijk!


Feest op het strand

Met de voeten in het zand en een drankje in de hand dansen bij ondergaande zon of een gezellig knusse receptie in besloten kring. Hoe u uw feestavond ook in wilt delen, de verschillende paviljoens op het Zandvoortse strand kunnen uw volledige avond verzorgen.