Shoppen in Zandvoort aan Zee

Zandvoort heeft een groot aantal leuke en unieke winkels, die het de moeite waard maken om nog even het centrum in te duiken na een dagje strand. Winkels als Pole Position, gespecialiseerd in race- en Formule 1 artikelen, Sack Time met de complete lijnen van de Reinders Zusjes en Airforce, en De Kaashoek, voor de lekkerste culinaire cadeaus of een heerlijk ambachtelijk broodje.

Maar behalve het vaste winkelaanbod ‘poppen’ er ook regelmatig pop up-stores van bekende merken op. Merken als Tommy Hillfiger, Klaassen Cycles, Scotch & Soda,

Shoppen in Zandvoort aan Zee doe je niet alleen overdag, in het hoogseizoen kan dat ook ’s avonds. De meeste winkels zijn dan tot 22.00 uur open. Vele winkels in Zandvoort aan Zee zijn het hele jaar door zeven dagen per week geopend. Dat is niet voor niets want shoppen in Zandvoort is altijd een groot feest!

Winkelen wanneer het jou uitkomt: dat is shoppen in Zandvoort aan Zee.

Lees meer...


De winkelstraten


Shoppen in Zandvoort aan Zee brengt je in een vrolijke stemming, want de winkelstraten hebben een enorm gezellige sfeer, gecreëerd door de verschillende winkels en horecagelegenheden met (verwarmde) terrassen. Vele leuke winkels in het gezellige centrum. Bijvoorbeeld in de Haltestaat, de Kerkstraat, de Grote Krocht en het Kerkplein.


De winkels


Shoppen in Zandvoort aan Zee betekent een ruime keuze uit gezellige, aparte en verrassende kleine winkeltjes. Variërend van kinderboetiekjes tot trendy winkels met hippe kleding en natuurlijk (kite-)surfshops. Maar natuurlijk zijn er ook winkels zoals HEMA en Blokker voor alle andere boodschappen.


Markten


Shoppen op de gezellige jaarmarkten in Zandvoort aan Zee is niet gebonden aan seizoenen, want ieder jaar wordt er een grote voorjaars-, zomer- en wintermarkt georganiseerd. De kraampjes door het hele centrum van Zandvoort aan Zee kijken naar jou uit. Verder is er iedere dinsdag een algemene warenmarkt in Zandvoort Noord en iedere woensdag een algemene warenmarkt in het centrum. Hier vind je onder andere verse groenten en fruit, aardappels, brood en koek, snoep en chocolade, kaas, vis, noten, kleding, reformartikelen, schoenen, sieraden en bloemen en planten.


Tot slot zijn er gedurende het jaar vaak speciale markten in het centrum, zoals een kunst- en boekenmarkt en diverse rommelmarkten.


Er zijn dus genoeg manieren om te shoppen in Zandvoort aan Zee!


Bezoek ons


Shoppen in Zandvoort aan Zee kan ook bij VVV Zandvoort. Bij ons vind je typische producten uit Zandvoort en folders met uitgebreide informatie over bezienswaardigheden en activiteiten. Misschien brengen we je wel op leuke ideeën tijdens het shoppen in Zandvoort aan Zee!


Prachtige historische gebouwen


Kijk tijdens het shoppen eens naar boven en geniet van de prachtige historische gebouwen in Zandvoort aan Zee.Winkels

Zandvoort aan Zee staat niet direct bekend als winkelparadijs. Eigenlijk is dat onterecht, want Zandvoort heeft diverse leuke en unieke winkels waar je een heerlijk middagje kunt shoppen. Maak ook eens pas op de plaats om te genieten van een drankje op één van de vele terrassen of ga na afloop een hapje eten in het centrum of op het strand.


Weekmarkten

Iedere dinsdag (Zandvoort Noord) en woensdag (Centrum) is er een algemene warenmarkt in Zandvoort. Hier vind je onder andere verse groenten en fruit, aardappels, brood en koek, snoep en chocolade, kaas, vis, noten, kleding, reformartikelen, schoenen, sieraden en bloemen en planten.


Bereikbaarheid van Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee is prima bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer of de fiets. Met alle gemak pak je de trein vanaf Haarlem of Amsterdam en reis je tot bijna in het hart van het centrum van Zandvoort.


Parkeren

In Zandvoort aan Zee zijn diverse mogelijkheden om de auto te parkeren. Op de boulevard, in het centrum, op het parkeerterrein of in de parkeergarage. Vind hier meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.