Ruik de lente

Snuif de geur van de zilte zee op tijdens een frisse strandwandeling of diner aan zee. Maar ook de geur van het nieuwe groen in de duinen tijdens een wandeling brengt de lente tot leven. Of geniet van de geur van smeulend rubber op het circuit van Zandvoort tijdens een van de races. Zo geniet iedereen van de lente op zijn eigen manier!


Zalige zilte zeelucht

Maak eens een wandeling over het lange strand van Zandvoort aan Zee en geniet van de lente. Snuif de zilte zeelucht in en voel hoe de stress uit je lichaam vloeit. Geniet van de verfrissende en ontspannende werking van het zoute zeewater en ruik de lente aan zee!


Ruik de bloeiende natuur

Zandvoort aan Zee is omringd door prachtige en unieke natuurgebieden. Trek er dit voorjaar eens op uit en maak een wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen of het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Neem de geur van de frisse groene bomen en struiken in je op en ruik de bloeiende natuur.


Heerlijk voorjaarsgerechten

Ieder seizoen heeft zijn eigen gerechten. Dit gecombineerd met de grote diversiteit aan eetgelegenheden die Zandvoort aan Zee ruik is, zorgt voor een uniek aanbod. Neem de geuren in je op, proef de heerlijke gerechten en beleef de lente aan zee met al jouw zintuigen.


Smeulend rubber

In het voorjaar worden diverse grote autosportevenementen georganiseerd op het Zandvoortse circuit. Denk bijvoorbeeld eens aan de Paasraces en Pinksterraces, maar ook de racedagen met Max Verstappen! Echte raceliefhebbers zitten er met hun neus bovenop!