Romantiek

Strandpaviljoens in Zandvoort aan Zee staan garant voor romantiek. Samen van het uitzicht genieten, heerlijk eten en drinken en ’s avonds naar de ondergaande zon kijken. Zie jij het al voor je? Of wat dacht je ervan om te trouwen op het strand van Zandvoort aan Zee? Dat kan hier namelijk! Verras familie en vrienden met een groot feest in één van de strandpaviljoens in Zandvoort aan Zee. Het strand en de zee zullen jouw grote dag nóg onvergetelijker maken!


Overnachten aan Zee

Bij zo'n prachtige dag hoort natuurlijk ook een prachtige nacht. Spendeer de nacht in één van de vele accommodaties aan de kust. Wordt heerlijk ontspannen wakker met een champagneontbijt en het geruis van de zee en geniet nog even na van jullie mooie dag...


Feesten aan Zee

Zandvoort aan Zee heeft diverse locaties die zich prima lenen voor een topfeest. Dans tot in de late uurtjes bij één van de grand cafés of organiseer een strandfeest voor jezelf en je gasten. De eerste dans als man en vrouw bij ondergaande zon: romantischer dan dat wordt het echt niet!


Dineren aan Zee

Met een groot gezelschap barbecueën op het strand, met familie dineren op stand of genieten van een buffet dat volledig op jullie wensen is afgestemd. Het is allemaal mogelijk in Zandvoort aan Zee!


Trouwen aan Zee

Jullie huwelijksdag is één van de meest memorabele dagen in jullie leven. Je leeft maandenlang naar deze speciale dag toe en doet er alles aan om jezelf en je gasten een prachtige herinnering aan deze gedenkwaardige dag te bezorgen. En waar kan dat nu beter dan aan zee?


Trouwen in Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee is één van de weinige locaties in Nederland waar je overal mag trouwen. Denk bijvoorbeeld eens aan een unieke locatie als Circuit Zandvoort. Of je nu groots uit wilt pakken of juist heel intiem met een select gezelschap: alles is mogelijk in Zandvoort aan Zee.