Restaurants Zandvoort

Bezoek één van de restaurants in Zandvoort aan Zee voor een romantische avond uit eten in één van de gezelligste badplaatsen aan de kust. Laat je verrassen door de grote keuze aan restaurants. Aziatisch, de Franse keuken, een hippe strandtent of een gezellig eetcafé, voor iedere gelegenheid zijn er leuke restaurants te vinden in Zandvoort aan Zee. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er restaurants met moderne vergaderfaciliteiten, ook aan zee!

Wat is er lekkerder dan uitwaaien op het strand en daarna genieten van een heerlijk diner in één van de vele restaurants in Zandvoort? Zandvoort aan Zee heeft een groot aantal strandpaviljoens, waarvan een aantal het hele jaar geopend zijn. Hier kun je dineren met uitzicht over zee. Een aantal strandpaviljoens zijn ook een officiële trouwlocaties, dé plek voor een bruiloft met een bijzondere en ontspannen sfeer.

Niet alleen aan het strand, maar ook in het gezellige centrum bevinden zich goede restaurants. De Franse keuken, Italiaans of Grieks, alle soorten keukens zijn vertegenwoordigd in Zandvoort aan Zee. Natuurlijk kunnen de gespecialiseerde visrestaurants niet ontbreken. Voor een compleet avondje uit kun je terecht in Holland Casino Zandvoort waar je live entertainment, het wagen van een gokje en een heerlijk diner kunt combineren.

Bij VVV Zandvoort vind je een handig overzicht van het grootste deel van de restaurants in Zandvoort aan Zee en kom erachter dat er veel meer restaurants in Zandvoort zijn dan je denkt! Ook voor onbezorgd vergaderen kun je terecht in de diverse restaurants, aan zee of in een hotel waar zakelijk overnachten ook mogelijk is. Kijk snel verder voor alle restaurants in Zandvoort aan Zee.