Proef de Lente


Ieder zijn smaak

Zandvoort aan Zee heeft een keur aan verschillende keukens met ieder een eigen specialiteit. Heerlijk Thais, een snelle hap of een met liefde bereid menu met streekproducten: kom naar Zandvoort aan Zee en proef de lente aan Zee!


Frisse vrolijke drankjes

Het is lente! En dus kun je weer genieten van een heerlijk lente bockbiertje. Zoek de zon op op een terras in het centrum of op het strand en verwen jouw smaakpapillen met een fris bockbiertje. Zit jouw smaak er niet tussen, dan is een een zomerse rosé uiteraard een prima alternatief!


Vis proeven op de boulevard

Lekker een haring happen of verse kibbeling. Op de Zandvoortse boulevard zijn verschillende viskarren waar alle vis vers wordt bereid! Kun je er geen genoeg van krijgen? Bezoek dan ook eens de visrestaurants op het strand of in het dorp.


Diner aan zee

Zandvoort aan Zee heeft meer dan 30 strandpaviljoens waar u terecht kunt voor een heerlijk diner met uitzicht over zee. In de professionele keukens worden de beste gerechten bereid, zodat u met de ondergaande zon op de achtergrond kunt genieten van een lekker avondje uit.


Culinaire strandwandeling

Op zondag 23 april kunt u een Culinair rondje strand lopen in Zandvoort aan Zee. Proef de mooiste wijnen met de lekkerste gerechten, bij ieder strandpaviljoen wordt u weer culinair verrast.