Strandtent Zandvoort

De strandpaviljoens in Zandvoort zijn hot! Van luxe loungen met tapas tot ouderwets kibbeling eten op een knus terras, ieder paviljoen heeft zijn eigen charme en uitstraling. Met ruim 30 strandpaviljoens op het textielstrand en 5 paviljoens op het naaktstrand is er keuze te over.

Proef de Cubaanse sfeer in één van de strandpaviljoens met palmen en overheerlijke mojito’s. Bij een ander strandpaviljoen krijg je het gevoel dat je op een safarireis bent in een jungle-achtige omgeving. Wil je ooit nog eens naar Australië? De uitstraling van één van de paviljoens in Zandvoort aan Zee is gebaseerd op de Australische Outback, vermengd met het bruisende van Bondi Beach. Eet hier bijvoorbeeld een echte Kangaroo steak en geniet van een “laid back” sfeer. En dit is nog maar een kleine greep uit de belevingen die de strandpaviljoens in Zandvoort voor jou in petto hebben!

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bruiloft, bedrijfsuitje of kinderfeestje? Bij diverse paviljoens in Zandvoort aan Zee kun je terecht voor een programma op maat.

En ook voor een zakelijke bijeenkomst zijn paviljoens in Zandvoort aan Zee heel geschikt. In verschillende strandtenten zijn vergaderzalen met moderne faciliteiten. Lekker voetballen op het strand als energizer voor een  inspirerende vergadering aan zee! Ook wanneer je jouw zakelijke bijeenkomst wilt combineren met een bedrijfsuitje, kun je in Zandvoort aan Zee terecht.

Omdat het weer in Zandvoort nogal kan verschillen met het weer in bijvoorbeeld Amsterdam of zelfs Haarlem, raden wij je aan om van tevoren onze webcam te bekijken. De livestream staat onder andere op strandpaviljoen De haven van Zandvoort en geeft zo een direct, live beeld van het weer in Zandvoort aan Zee.


Romantiek aan Zee

Voeten in het zand, de zon in de zee zien zakken, een glas wijn en het beste gezelschap aan je zijde... Wat is er romantischer dan een weekendje aan de kust met jouw geliefde?


Bedrijfsuitje op het strand

Ben jij op zoek naar het ultieme uitje met het hele bedrijf? Bij de diverse strandpaviljoens kun je terecht voor een programma op maat. Van een uitgebreide barbecue tot een surfclinic en van een yogaworkshop tot samen garnalenvissen, een bedrijfsfeestje op het strand is gegarandeerd een succes!


Strandactiviteiten

Surfen, zeilen, garnalenvissen, zandsculpturen bouwen, zonnen, trouwen, eten en drinken... Er is zo veel te doen op het strand van Zandvoort!