Overig vervoer

Zandvoort aan Zee is op diverse manieren goed bereikbaar. Per auto via prachtige wegen door de wonderschone duinen en als wandelaar of fietser staat u een uitgebreid scala aan wandelwegen en fietspaden ter beschikking. Het fietsknooppuntennetwerk rond Zandvoort maakt het u gemakkelijk om de mooiste routes te ontdekken.


Met de auto

Zandvoort aan Zee is goed bereikbaar per auto. Via prachtige wegen door geweldige duinen of chique villawijken is Zandvoort aan Zee zowel vanuit het noorden als het zuiden goed te bereiken. Uw autorit is reeds een feestje!


Fietsen in Zandvoort

Zandvoort aan Zee is bij uitstek geschikt als uitvalsbasis voor schitterende fietstochten. Het fietsknooppuntennetwerk voert u naar de mooiste plekjes in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, maar ook een wonderschone tocht door de fleurige bloemenvelden mag zeker niet ontbreken! Kortom, Zin in Fietsen? = Zin in Zandvoort!


Wandelen in Zandvoort

Wie wandelt er nu niet graag door de prachtige duinen? Rondom Zandvoort vindt u de mooiste duingebieden die u zich kunt voorstellen. Zowel in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland als in de Amsterdamse Waterleidingduinen is het heerlijk toeven.