Noodgevallen

U hoopt het eigenlijk niet nodig te hebben maar toch is het handig te weten waar u terecht kunt in geval van nood. Wij hebben voor u alle belangrijke telefoonnummers en adressen van hulpdiensten in Zandvoort aan Zee op een rijtje gezet.


Ziekenhuis

Zandvoort aan Zee heeft geen ziekenhuis maar op acht kilometer afstand, in Haarlem, bevinden zich twee ziekenhuizen waar u terecht kunt voor spoedgevallen of poliklinische behandelingen.


Huisarts

Voor een medisch consult kunt u in Zandvoort aan Zee doordeweeks bij verschillende huisartsen terecht.


Politie

Voor spoedgevallen en levensbedreigende situaties belt u natuurlijk altijd direct 112, voor de overige gevallen of vragen aan de politie belt u 0900-8844.


Brandweer

Zandvoort aan Zee beschikt over een mooie nieuwe brandweerkazerne van waaruit de brandweerlieden snel uit kunnen rukken. Voor spoed belt u 112.


Tandarts

Het zal u maar gebeuren, bent u op vakantie en breekt uw tand af of krijgt u last van een ontsteking in uw kies. In Zandvoort aan Zee kunt u dan gelukkig terecht bij diverse tandartsen.


Dierenarts

Neemt u uw huisdier mee op vakantie? Dan is het altijd handig om te weten dat er in Zandvoort aan Zee een dierenarts aanwezig is mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met uw viervoeter.


Apotheek

Tegenwoordig kunt u bij veel drogisterijen terecht voor de meeste medicijnen maar in Zandvoort aan Zee zijn ook twee apotheken waar u uw recept kunt ophalen.