Klaassen Cycles opent per direct brand store in centrum Zandvoort

Het Haarlemse racefietsenmerk Klaassen Cycles creëert deze zomermaanden een unieke wielerliefhebber ervaring dankzij het combineren van een werkplaats, showroom en een koffieruimte.

 

Bedenker en eigenaar Freek Klaassen: ‘Ja een koffiestop is een bekend tafereel voor veel fietsers, veel fietsers zijn koffieliefhebber en ik wilde graag die totaalbeleving creëren. Klaassen Cycles heeft inmiddels een eigen wielerkleding lijn en casual kleding en caps. Ik wist van deze ruimte in Zandvoort, voorheen een club, met een bar erin, zodoende kon ik hier dat alles mooi samen brengen. Dus een showroom waar mijn premium racefietsen tot hun recht komen, een werkruimte en een koffiestop gedeelte.’

 

Vooralsnog zit Klaassen Cycles hier tot en met einde wielerseizoen, dus ongeveer tot einde herfst. In die periode is Zandvoort op zijn leukst en is een bezoekje aan de Brand Store makkelijk gemaakt voor wieleraars en dagjesmensen.

 

Klaassen Cycles staat voor stijlvolle racefietsen die zich kenmerken door premium kwaliteit, comfort en onderscheiden zich visueel heel duidelijk van het doorsnee en schreeuwerige massa aanbod door een unieke mix van eigenheid, rust, eenheid en karakter. Het karaktervolle uiterlijk van de fiets ontstaat door krachtige elementen uit het verleden te combineren met moderne materialen. De met de hand gestikte leren stuurgrips is een van de signaturen van het merk.  Een full leather pakket (met matchend zadel) behoort ook tot de mogelijkheden.

Klaassen Cycles, cycles with character // Oldskool vs. Newskool – best of both worlds

Instagram: @klaassencycles 


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..

Persbericht: Open NK Sup wave 2019


Lees Meer..