Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sprookjeswandeling

21 december @ 16:00 - 19:00

| € 5

Op zaterdag 21 december 2019 wordt er in het gezellige centrum van Zandvoort weer een Sprookjeswandeling georganiseerd. Een leuke activiteit voor alle kinderen uit Zandvoort aan Zee en de regio.

Van 16.00 tot 19.00 zullen veel sprookjesfiguren rondwandelen op het Raadhuisplein en het Kerkplein in Zandvoort. Ook de Kerstman is met zijn gezin aanwezig. Alle kinderen mogen met de Kerstman op de foto. De Kerstman zit op zijn troon op het terras van Grand Café XL. In de Protestante Kerk is een doorlopend programma met poppenkast. Loopt u vooral even naar binnen.

Voor de kinderen die aan de Sprookjeswandeling willen deelnemen is er een boekje te koop. Dit boekje kost € 5,00. Het boekje is te koop bij Bruna op de Grote Krocht. Natuurlijk ook op de avond zelf bij de kassa op het Kerkplein. In het boekje zitten waardebonnen voor chocolademelk, een betoverde appel en een sprookjes oliebol ook een kortingsbon voor de ijsbaan.
In het boekje staan ook plaatjes van de sprookjesfiguren. Van een heleboel figuren kun je een handtekening krijgen. Lukt het je om alle handtekeningen te verzamelen?

Om 19.00 zal de Sprookjeswandeling worden afgesloten met muzikale medewerking van de Sprookjesfiguren in de Protestante Kerk. Zij zingen kinderkerstliedjes, kom allemaal en zing mee!

Kom allemaal verkleed op zaterdag 21 december. Een deskundige jury kijkt welke kinderen het mooist verkleed zijn. Er zijn mooie prijzen te winnen. De prijsuitreiking zal bij de afsluiting in de Kerk plaatsvinden. Dit geldt natuurlijk alleen maar voor de deelnemers, hoewel het erg leuk is als ouders ook verkleed komen!
Dit evenement wordt georganiseerd door de Stichting Zandvoortse4daagse.

Gegevens

Datum:
21 december
Tijd:
16:00 - 19:00
Kosten:
€ 5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Centrum
Zandvoort aan Zee, 2042LR + Google Maps