Amsterdam Beach Line onthuld op Badhuisplein

Op donderdag 4 augustus is onder toeziend oog van pers en genodigden de nieuwe Amsterdam Beach Line officieel geopend. Begeleid door een Safety Car beschikbaar gesteld door Circuit Park Zandvoort, kwam de bus om 14.00 uur aangereden bij het Badhuisplein in het centrum van Zandvoort aan Zee. Hier stonden behalve diverse leden van de pers, ook een vijf koppige delegatie van Connexxion, een afvaardiging van de gemeente Haarlem en Haarlem Marketing en diverse woordvoerders van Zandvoortse ondernemers te bus op te wachten. Uiteraard was directeur van VVV Zandvoort en initiatiefnemer van de Amsterdam Beach line Lana Lemmens ook van de partij.

Om 14.00 uur arriveerde de nieuw bestickerde bus bij het Badhuisplein waarna drie ‘pitspoezen’ acte de presence gaven. Voorzien van halteborden van de vier belangrijkste busstops, Amsterdam City, Authentic Haarlem, Dutch Dunes en Zandvoort Bubbling Beach, verlieten zij de bus, waarna Lana Lemmens het woord nam. Na haar korte introductie over de achtergrond van de Amsterdam Beach Line, was het aan burgemeester van Zandvoort aan Zee Niek Meijer om de officiële opening voor zijn rekening te nemen. Na de opening konden genodigden plaatsnemen in de bus voor een korte rit door het kustdorp. Aansluitend was er een feestelijke bijeenkomst in Holland Casino.

De Amsterdam Beach Line is op initiatief van VVV Zandvoort en in samenwerking met Connexxion, Amsterdam Marketing, Haarlem Marketing, gemeente Zandvoort en ondernemersverenigingen in Zandvoort ontwikkeld. Vanaf 5 augustus rijden in totaal 12 bussen een jaar lang onder de noemer Amsterdam Beach Line tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..