ajuma summer festival – 28 juli 2018

De perfecte combinatie van livemuziek, strand en lekker eten!

Zandvoort, 12 juni 2018 – Ajuma presenteert op zaterdag 28 juli, in samenwerking met Soepermarkt, de 4e editie van het  Ajuma  Summer Festival op het Noordstrand van Zandvoort.

“Get away from daily life and step into a world of freedom & happiness. Start your day with a beach yoga session, share some Asian bites with your friends, have yourself a cocktail, enjoy the music and dance like you’ve never danced before. That is what Ajuma Summer Festival is like!”

Een vernieuwend festival waarbij livemuziek, Asian fingerfood, cocktails en strand de hoofdrol spelen. Begin de dag met een heerlijke yoga sessie op het strand. Wanneer je weer helemaal ‘zen’ bent, loop je onder de gelukbrengende Japanse Torii naar binnen en wordt je ondergedompeld in de Aziatische sferen, inclusief het eten. Het geweldige Asian fingerfood wordt verzorgd door Ajuma zelf. De foodcorner is een reis door Azië met gerechten uit Japan, noord-India en Thailand; aangevuld met zorgvuldig gekozen bubbels en wijnen van onze SOMMOS sommeliers en een Gin Tonic bar verzorgd door Damrak.

De muzikale line-up van het Ajuma Summer Festival 2018 is een mix van fijne soul-pop met frisse, eigentijdse dansbare klanken. Dit jaar met komt soulzanger Steffen Morrison met een speciale akoestische set, geïnspireerd door James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye. Kris Berry, onlangs nog op tour met niemand minder dan Gregory Porter, komt haar mix van soul, gospel, funk, reggae en singer-songwriter pop laten horen. Midas Hutch, bekend van o.a. project FS Green, brengt een dj-set vol opzwepende jaren ‘80 funk. Producer/dj Moods komt met zijn soulvolle beats (denk aan Misch, Jordan Rakei en Kraak & Smaak). Aankomend talent Luka bewijst met haar zwoele soulvolle indie/folk muziek een nieuw geluid te zijn in Nederland. Lokale helden Manolo Mendez en Drifter Soundsystem zorgen voor de juiste grooves, reggae, afro en beats. En met de analoge synth house van KAUW uit Amsterdam gaan de voetjes op de vloer en de handjes in de lucht.

 

Line-up:

 

Steffen Morrison (live)                                                 Moods (dj)
Kris Berry (live)                                                           Midas Hutch (dj)
Kauw (live)                                                                  Manolo Mendez (dj)
Luka (live)                                                                   Drifter Soundsystem (dj)

 

Het Ajuma Summer Festival is een combinatie van livemuziek, just Asian food, eigenzinnige wijnen, cocktails en chille beach vibes. Ontsnap de drukte en droom jezelf dansend op een onbewoond eiland met yoga, lekkere tunes en geweldig Aziatisch eten en drinken. Dat is de Ajuma, en dat is ons festival!

Tickets zijn inclusief welkomst Gin&Tonic voor 17.00 uur. Pre-sale festival tickets à €20.0; yoga tickets à €12.0; en festival + yoga tickets à €30.0 zijn nu verkrijgbaar via www.ajumasummerfestival.nl.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..

Persbericht: Open NK Sup wave 2019


Lees Meer..