Onze 10 tips voor 24H Zandvoort

24H Zandvoort

Tijdens 24H Zandvoort op 15 juni leer je jouw Zandvoort op een andere manier kennen. Van 06.00 uur tot 06.00 uur de volgende dag loodsen wij je langs de verborgen pareltjes waar je normaal gesproken minder snel kennis mee maakt. De hele dag kun je bij ruim 30 verschillende bedrijven terecht voor leuke, leerzame en lekkere activiteiten. Van trouwen op het strand tot de droom van Zandvoort en van een Pad Thai maken tot een Meet & Greet met de Reinders zusjes.

Zoals 24H Amsterdam de verschillende stadsdelen van Amsterdam belicht, zo belicht 24H Zandvoort het strand van Amsterdam. 24H Zandvoort is een fantastische manier om meer dan 30 activiteiten in Zandvoort in slechts 24 uur te verkennen. Wij hebben alvast 10 verschillende “to do’s” voor je op een rijtje gezet. Maar kijk vooral op 24h.nl/zandvoort voor het complete programma, een plattegrond van Zandvoort en om jouw eigen programma samen te stellen.


Festivalhart

Het Badhuisplein is het bruisende festivalhart van 24H Zandvoort. Op dit centrale plein met uitzicht op zee is van alles te doen! Weet je nog niet goed hoe je de dag gaat invullen? Ons informatiepunt helpt je op weg (vanaf 11:00 uur).


Trouwen op het strand

Zou je willen weten hoe het is om met je partner, buurman of beste vriend getrouwd te zijn? Vraag hem of haar dan nu ten huwelijk, trouw tijdens 24H Zandvoort voor één dag en geef het Ja-woord in de trouwkapel op het strand bij Meijer aan Zee.


Moordspel in Center Parcs Strandhotel

Heb jij het DNA van een echte rechercheur? Help mee met het oplossen van de moord in het Center Parcs strandhotel. Ondervraag verdachten èn getuigen, zoek de aanwijzingen, achterhaal de waarheid en vind de dader!


Fietsen over Circuit Zandvoort

Altijd al eens met je fiets op het circuit van Zandvoort willen fietsen? Dan krijg je nu eenmalig deze unieke kans tijdens 24H Zandvoort! Tijdens de opwarmronde van Cycling Zandvoort mag jij met je eigen fiets door de wereldberoemde Tarzanbocht gaan.


Vinyl Workshop

Vinyl is terug van weggeweest en helemaal hip! Leer plaatjes draaien met deze LP’s van vroeger tijdens de Vinyl workshop bij Ajuma. In de jaren negentig van de vorige eeuw was vinyl op sterven na dood maar inmiddels maakt de oude plaat een verrassende comeback.


Duinsafari's

Ga in alle vroegte met een gids mee op safari door de Waterleidingduinen en spot de verschillende herten, marterachtigen en vossen in het gebied of loop mee met de avondwandelingen door het Nationaal Park. In het dorp wandel je de beeldenroute of loop je langs de verborgen authentieke vissershuisjes.


'Dawn Patrol' Surfen

Heb jij je altijd al afgevraagd waarom surfers zo vroeg in het water liggen? Tijdens Dawn Patrol nemen instructeurs van The Spot je mee op een surfbelevenis op zee die je niet snel vergeet. Een board en wetsuit wordt voor je geregeld, we kunnen alleen de golven niet garanderen!


Meet & Greet met de Reinders zusjes

Ontmoet de succesvolle Zandvoortse tweeling Marie en Julie Reinders bij Sack Time. Ga op de foto en vraag ze het hemd van het lijf over styling. De zussen runnen al jaren hun eigen internationale fashionlabel ‘Reinders’.


Champagne proeverij

Nieuwsgierig naar verschillende soorten champagnes? Tijdens deze proeverij bij Zizo lounge leer je er meer over en maak je kennis met drie verschillende champagnes van Moet & Chandon. Hierbij wordt een heerlijk passende amuse geserveerd.


Yoga bij zonsondergang

Beleef een bijzondere les van Zenzo yoga bij het Beachhouse hotel tijdens zonsondergang. Vanaf het terras heb je een waanzinnig uitzicht over de zee. Geniet van de wind en avondzon en kom hier volledig tot rust.