Zwembad Zandvoort

Een bezoek aan het zwembad van Zandvoort aan Zee staat garant voor een gezellig en sportief dagje aan de kust! Over de snelle waterglijbanen, door de stroomversnelling en daarna lekker in het golfslagbad. Het Subtropisch Zwembad Aqua Mundo van Center Parcs Park Zandvoort is leuk voor alle leeftijden. In dit zwembad Zandvoort kunt u uren zwemmen met de kinderen en daarna nog even lekker naar de sauna.

Aquafit in Zandvoort aan Zee

Het zwembad van Center Parcs is ook toegankelijk voor gasten die niet in het park verblijven. Zo kan iedereen genieten van dit leuke subtropische zwembad in Zandvoort aan Zee. Naast het golfslagbad, de sauna, de glijbanen en het peuterbad zijn er ook andere activiteiten zoals babyzwemmen, aquafit en aquarobics.

Duiken

Wilt u leren duiken? Ook daarvoor kunt u terecht in een zwembad in Zandvoort aan Zee. Bij Scuba Republic leert u duiken in een indoor zwembad met uitzicht over zee! In dit binnenzwembad in Zandvoort aan Zee leert u alle kneepjes van het duiken voordat u uw eerste duik in het buitenwater neemt. In het indoor zwembad van Scuba Republic wordt de cursus aangepast aan uw wensen. Zo leert u in uw eigen tempo duiken in dit verwarmde trainingszwembad in Zandvoort aan Zee.