Zie de Lente


Zie de zon in de zee zakken

De zee heeft een bijna hypnotiserende werking. De deining van het water, het omslaan van de golven, de overvliegende meeuwen en soms, als je geluk hebt, laat ook een zeehond zich nog wel eens zien. Aan het einde van de dag ben je getuige van één van de mooiste taferelen die je je kunt bedenken. De zee verveelt nooit!


Jonge herten en bloeiende bloemen

Uitgestrekte duinen afgewisseld met bos en heide. De natuurgebieden rondom Zandvoort aan Zee zijn prachtig om te zien. Geniet van de unieke flora en fauna en trek er op uit. Onderweg kom je zeker oog in oog te staan met het plaatselijke wildleven.


De laatste trends

Berg je wollen trui op en haal de luchtige kleding weer te voorschijn. Heb je niets om aan te trekken? Kijk dan bij één van de verschillende leuke winkels en boetiekjes in Zandvoort aan Zee en laat je adviseren over de laatste lentemode.


Mensen kijken op het terras

Neem plaats in de lentezon op het terras in het centrum of bij één van de paviljoens en sla van achter jouw zonnebril de passeren mensen gade. verwonder je over de diversiteit en geniet van wat je ziet.


Schoonheid zit van binnen...

...maar wil ook wel eens naar buiten! Wanneer je je goed voelt, zie je er beter uit. Laat je dus verwennen in één van beautysalons of verwen jezelf met een saunabezoek en heerlijke massage. Meet jezelf een nieuwe coupe aan en toon de wereld jouw mooiste kant!