Top 5 Wild-activiteiten voor kinderen

Behalve voor volwassenen, is Zandvoort goes Wild zeker ook voor kinderen een maand waarin je Zandvoort moet bezoeken. Want naast de natuurlijke aantrekkingskracht van het strand, organiseren we veel kinderactiviteiten die een bezoek de moeite waard maken. En veel van die activiteiten kun je alleen tijdens Zandvoort goes Wild doen.

Wij hebben een selectie in deze top 5 gezet. Kijk hier voor het complete kinderprogramma tijdens Zandvoort goes Wild.


Tip 1: Voorstelling: De Gruffalo - Zaterdag 26 oktober

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Speciaal tijdens Zandvoort goes Wild voert Meneer Monster twee voorstellingen op in Zandvoort.


Tip 2: Roofvogelshow - Zaterdag 19 oktober

Een echte zeearend, gieren, wouwen en meer echte roofvogels zie je tijdens de show op 19 oktober. Zulke grote vogels kunnen een beetje spannend zijn, maar ze zijn vooral erg indrukwekkend. En het leuke is: je kunt ze gratis bewonderen!


Tip 3: Wildwandelingen - verschillende data

Tijdens Zandvoort goes Wild worden verschillende wildwandelingen. Je kunt tijdens de burlwandelingen met een gids mee de duinen in op zoek naar burlende en vechtende herten. Loop je mee met de safari door de duinen, dan vertelt de gids je van alles over het gebied en de bunkers in het gebied.


Tip 4: Kids Surf Experience - verschillende data

Leer de golven trotseren tijdens een golfsurfles van Pepsports. Na de les kun je zelfs nog even het geleerde in de praktijk brengen. De lessen worden gegeven op 21, 22, 23, 24 & 25 oktober en per dag is er 1 dagdeel waarop je deel kunt nemen.


Tip 5: Sterrenwacht - iedere vrijdagavond

Kijk door een van de telescopen in de koepel of met het blote oog naar het heelal en maak bij helder weer kennis met verschillende hemellichamen, zoals bijvoorbeeld planeten, nevels en bolhopen. Elk seizoen biedt weer wat anders! Gratis toegang tussen 20.00 - 23.00 uur