Zandvoort goes Wild!

Met de bronsttijd van de damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ter afsluiting van het zomerseizoen wordt Zandvoort aan Zee in oktober wild!

Gedurende de hele maand worden verschillende activiteiten georganiseerd die je kennis laten maken met de wilde kant van Zandvoort aan Zee. Wat te denken van Brulwandelingen, waarbij je op zoek gaat naar knurrende en vechtende herten?

Zandvoort, beachforwild

 

 


Wildwandelingen

In oktober laten de herten zich van hun wildste kant zien. Loop daarom mee met één van onze Wildwandelingen en zie van dichtbij hoe de herten 'knurren' en de strijd met elkaar aangaan! Misschien vind je wel een echt stuk gewei!


Amsterdamse Waterleidingduinen

De Amsterdamse Waterleidingduinen aan de zuidrand van Zandvoort aan Zee is het waterwingebied van Amsterdam. Maar daarnaast herbergt het een unieke flora en fauna met tal van herten, vossen en andere dieren. Verborgen in de duinen kun je ook regelrecht het verleden induiken en één van de vele bunkers uit WO2 bezoeken.


Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Wisenten, Konikspaarden, vossen en herten: je kunt ze allemaal tegenkomen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een prachtig natuurgebied ten noorden van Zandvoort aan Zee waar je uren over het uitgebreide fietsnetwerk kunt fietsen.


Strandpaviljoens van Zandvoort aan Zee

Tijdens het hoogseizoen vind je maar liefst 35 paviljoens op het Zandvoortse strand. Op 1 november, wanneer het zomerseizoen is afgelopen, is het merendeel van de paviljoens weer afgebroken en blijven er 5 jaarrond strandpaviljoens over. De oktober maand is hiermee jouw laatste kans om dit jaar nog alle paviljoens te bezoeken!


Overnachten aan Zee

Waarom zou je na één dag weer naar huis gaan? Vind hier de leukste B&B's, pensions, hotels, campings en appartementen en blijf lekker nog een nachtje van Zandvoort aan Zee!