Wild!-winactie tijdens de Familie Racedagen driven by Max Verstappen

In het weekend van 3-5 juni 2016 keert Max terug naar de bakermat van de Nederlandse autosport: Circuit Park Zandvoort. Tijdens de ‘Familie Racedagen driven by Max Verstappen’ geeft hij verschillende demonstraties in zijn Formule 1 auto, is hij bij een handtekeningsessie present en is er in het Centrum van Zandvoort aan Zee een heuse Meet & Greet met deze Nederlandse raceheld.

Om de vele duizenden bezoekers erop te wijzen dat Zandvoort aan Zee nog veel meer te bieden heeft, organiseert VVV Zandvoort een Wild! winactie. Ter promotie van de Zandvoort goes Wild!-maand in oktober worden in totaal 50.000 viltjes uitgedeeld onder de diverse horecagelegenheden in Zandvoort aan Zee. Deze viltjes bevatten het logo van Zandvoort goes Wild! en de aansporing de persoonlijke gegevens achter te laten op www.zandvoortgoeswild.com. Met het achterlaten van hun gegevens maken deelnemers kans op verschillende prachtige prijzen zoals een Max Experience voor twee personen, een slipcursus voor twee personen en een burlwandeling voor 20 personen. De laatste mogelijkheid om deel te nemen aan deze actie is tijdens het Historic Grand Prix weekend tussen 2 en 4 september 2016. Hierna worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gesteld.

Zandvoort goes Wild! is een initiatief van VVV Zandvoort om de bronsttijd van de herten in de Waterleidingduinen te promoten. De hele maand oktober organiseert VVV Zandvoort zogenaamde burlwandelingen waarbij geïnteresseerden met een gids op zoek gaan naar bronstige herten. Daarnaast is oktober de laatste maand waarin seizoenspaviljoens op het strand mogen staan, waardoor bezoekers dit jaar nog één keer de kans hebben om te genieten bij hun favoriete strandpaviljoen.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..