Webcam Zandvoort


Zandvoort Boulevard en Beach webcam op Center Parcs Strandhotel


Strandcam bij De Haven van Zandvoort

Check de webcams om live zien wat voor weer het is in Zandvoort aan Zee. De onderste webcam staat op Center Parcs Strandhotel.De bovenste webcam staat op strandpaviljoen De Haven van Zandvoort, zodat je op afstand live de sfeer op het terras en strand kunt ervaren. Wil je weten wat er op het circuit gebeurt, kijk dan op de pitcam hieronder. 


Strand

Als de zon schijnt is de weg naar het strand snel gevonden, maar ook in de winter of herfst is uitwaaien aan zee heerlijk. Loop vanaf het treinstation rechtdoor tot je niet verder kunt en je bereikt het populaire strand van Zandvoort. Behoefte aan een rustiger stukje strand? Loop dan door naar het noorden of juist het zuiden voor wat meer privacy.


Overnachten

Zien hoe de lucht oranje kleurt en de zon de zee in zakt verveelt nooit. Na nog een drankje op het terras kan het maar zo dat je niet meer naar huis wilt. Dat hoeft ook niet. Boek een charmante B&B, een knus pension of appartement, een hotel aan zee of een gezellig vakantiehuis. In eigen tent kruipen of slapen in een (sta)caravan kan natuurlijk ook


Racen

Behalve het strand heeft Zandvoort een oud-Formule 1 circuit dat garant staat voor spectakel. Want of je nu de kunsten van Max Verstappen tijdens de familie racedagen komt bewonderen, je komt vergapen aan de sportwagens van weleer tijdens de HGP, zelf een rondje (mee) gaat rijden of een slipcursus gaat volgen: je zult een fantastische dag hebben!


Wandelen in Zandvoort

Pal aan zee liggen twee schitterende natuurgebieden waar je perfect kunt wandelen. In het noorden ligt Nationaal Park Zuid-Kennemerland vol met slingerende duinpaden, vergezichten en oerrunderen. In het zuiden wandel je zo de Amsterdamse Waterleidingduinen in: midden in de natuur tussen de herten.


Fietsen in Zandvoort

Er zijn mogelijkheden genoeg voor een mooie tocht vanaf de kust van Zandvoort. Fiets via Bloemendaal naar IJmuiden, of juist richting het zuiden naar de bollenvelden en de Keukenhof. Ook het culturele Haarlem ligt op fietsafstand van Zandvoort aan Zee en is een mooie bestemming na een prachtige fietstocht door de duinen.