Webcam Zandvoort


Strandcam bij De Haven van Zandvoort


Zandvoort Boulevard en Beach webcam op Center Parcs Strandhotel

Zwembroek of paraplu mee naar zee? Via bovenstaande webcam kun je live zien wat voor weer het is in Zandvoort aan Zee. De webcam staat op strandpaviljoen De Haven van Zandvoort, zodat je op afstand live de sfeer op het terras en strand kunt ervaren. Maar of het nu stormt of zonnestralen regent, in Zandvoort is altijd wel iets te doen!

Strand
Als de zon schijnt is de weg naar het strand snel gevonden, maar ook in de winter of herfst is uitwaaien aan zee heerlijk. Loop vanaf het treinstation rechtdoor de trap op tot je niet verder kunt en je bereikt Boulevard de Fauvage en het populaire strand van Zandvoort. Behoefte aan een iets rustiger stukje strand? Loop dan eens door naar het noorden waar Boulevard de Fauvage overgaat in Boulevard Barnaart, of juist richting de Watertoren naar het zuiden via Boulevard Paulus Loot. Tien minuten lopen, fietsen of een stukje verder rijden met de auto kan al een zee van ruimte opleveren.

Overnachten
Zien hoe de lucht oranje kleurt en de zon de zee in zakt verveelt nooit. Na nog een drankje op het terras kan het maar zo dat je niet meer naar huis wilt. Dat hoeft ook niet. Boek een charmante B&B, een knus pension of appartement, een hotel aan zee of een gezellig vakantiehuis. In eigen tent kruipen of slapen in een (sta)caravan kan natuurlijk ook! In Zandvoort slaap je vlakbij het strand, in het centrum of bij het prachtige duingebied.

Racen
Van achter het toetsenbord zie je niet alleen de golven omrollen in Zandvoort: naast het strand is ook Circuit Zandvoort live te volgen! Races of oefenrondes zie je bij de start, de finish en de pitbox. Maar wist je dat je ook zelf kunt komen (mee)racen? In een echte racewagen of met jouw eigen auto! Veilig uit de bocht leren vliegen kan ook: volg een slipcursus en beleef een geweldige dag in de regen. Hier vind je meer informatie en kun je direct boeken.

Wandelen
Pal aan zee liggen twee schitterende natuurgebieden waar het perfect wandelen is. In het noorden ligt Nationaal Park Zuid-Kennemerland vol met slingerende duinpaden, vergezichten en oerrunderen. In het zuiden wandel je zo de Amsterdamse Waterleidingduinen in: midden in de natuur tussen de herten. Onder leiding van een ervaren gids de duinen of het dorp verkennen? Boek de bunkerwandeling en zie natuur en geschiedenis samenkomen in de Waterleidingduinen of volg de historische sloppieswandeling waar je meer leert over de geschiedenis van Zandvoort als vissersdorp. Bekijk hier de verschillende opties en boek direct een rondleiding.

Fietsen
Er zijn mogelijkheden genoeg voor een mooie tocht vanaf de kust van Zandvoort: kort of lang, ver of dichtbij. Fiets bijvoorbeeld van Zandvoort via Bloemendaal naar IJmuiden, of juist richting het zuiden naar de bollenvelden en de Keukenhof. Ook pittoresk Haarlem ligt op fietsafstand van Zandvoort aan Zee en is een leuke bestemming na een prachtige fietstocht door de duinen. Bij de VVV helpen we je graag verder met de mooiste fietsroutes, fietskaarten en fietsverhuur .