VVV Zandvoort zoekt nieuwe Kinderburgemeester

In de voorjaarsvakantie van 27 februari tot en met 5 maart zijn kinderen voor het vijfde achtereenvolgende jaar de baas in Zandvoort aan Zee. Tijdens de Kids Adventure Week worden tal van leuke, spannende, sportieve en gezellige activiteiten georganiseerd. Om al die activiteiten in goede banen te leiden, is VVV Zandvoort op zoek naar een Kinderburgemeester voor deze week.

Kinderen die het leuk lijken om een weekje Burgemeester van Zandvoort aan Zee te zijn, kunnen hun motivatie sturen naar [email protected] Na een eerste selectieronde, worden drie kinderen uitgenodigd op het kantoor van VVV Zandvoort om te vertellen waarom zij graag de nieuwe Kinderburgemeester willen zijn. Uit deze drie kinderen wordt de uiteindelijke Kinderburgemeester gekozen.

In de week voorafgaand aan de Kids Adventure Week wordt de nieuwe Kinderburgemeester officieel geinstalleerd op het gemeentehuis. Onder toeziend oog van verschillende journalisten en fotografen, krijgt de Kinderburgemeester de ambtsketting overhandigd door de (loco-)burgemeester. De eerste officiele taak van de Kinderburgemeester is de opening van de Kids Adventure Week op zaterdag 27 februari. Met het doorknippen van het lint op het kantoor van VVV Zandvoort kunnen de activiteiten van start gaan.

Gedurende de week wordt de Kinderburgemeester gevraagd nog enkele andere officiele gebeurtenissen bij te wonen. Natuurlijk houden we rekening met de activiteiten die de Kinderburgemeester zelf wil doen, zodat hij of zij niets hoeft te missen!

Dus ben jij de opvolger van Beyonce, Jacky, Eva en Finn? Geef je dan voor 5 februari op door een mail te sturen naar [email protected] en wie weet ben jij een week lang de baas in Zandvoort aan Zee!


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiƫn


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..