VVV Zandvoort verlengt samenwerking met Keukenhof

Al enige jaren heeft VVV Zandvoort een intensieve samenwerking met de grootste bloementuin van Europa, Keukenhof. Deze samenwerking manifesteert zich hoofdzakelijk in de vorm van een partnerschap, waarbij VVV Zandvoort de entreebewijzen voor het park verkoopt en Keukenhof ondersteuning biedt in de vorm van promotiemateriaal.

Ook in 2016 wordt deze samenwerking voortgezet en kunnen bezoekers en bewoners van Zandvoort aan Zee hun entreebewijs voor Keukenhof bij VVV Zandvoort aanschaffen. Door vooraf de kaarten te kopen, kunnen de lange wachtrijen worden voorkomen en kunnen bezoekers optimaal genieten van de bloemenpracht in Keukenhof. Uiteraard is Keukenhof opgenomen in de Lente aan Zee campagne van VVV Zandvoort.

Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Keukenhof is geopend van donderdag 24 maart tot en met maandag 16 mei 2016.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiƫn


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..