VVV Zandvoort introduceert Lente aan Zee

Zandvoort aan Zee is voornamelijk bekend als dé badplaats van Amsterdam en behoort tot de meest populaire badplaats van Nederland. Maar Zandvoort aan Zee heft verschillende gezichten die minstens evenveel de moeite waard zijn.

Om deze ietwat onderbelichte kanten van het kustdorp onder de aandacht te brengen, start VVV Zandvoort vanaf 21 maart met de campagne “Beleef de Lente aan Zee”. Tijdens deze campagne worden de verschillende aspecten van Zandvoort aan Zee ‘zintuiglijk’ gepromoot. Onder de noemers Voel de Lente, Ruik de Lente, Zie de Lente, Hoor de Lente en Proef de Lente worden onder andere de natuur, het strand, het circuit, de winkels en de horecagelegenheden onder de aandacht gebracht. De spil in alle communicatie is de website www.lenteaanzee.nl.

Met de inzet van verschillende thematische perioden promoot VVV Zandvoort Zandvoort aan Zee het hele jaar door onder het grote publiek. Deze perioden vinden hoofdzakelijk plaats buiten het hoogseizoen en hebben ten doel het hoogseizoen te verlengen, zodat Zandvoort aan Zee zich nog meer profileert als jaarrond badplaats. Het doel is bezoekers een proeverij voor te schotelen van wat Zandvoort aan Zee allemaal te bieden heeft en hen het dorp te laten ervaren. Voor meer informatie over de diverse thematische perioden, Zandvoort aan Zee en VVV Zandvoort kijkt u op www.vvvzandvoort.nl.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..