Vergaderen

Misschien denk je bij congressen en vergaderingen in eerste instantie niet meteen aan Zandvoort aan Zee, maar het kustdorp herbergt geweldige mogelijkheden voor een succesvol zakelijk evenement!

Zandvoort aan Zee heeft enorm veel mogelijkheden om zakelijke activiteiten te combineren met spannende, verrassende en unieke in- en outdoor activiteiten. Wij weten uit ervaring dat deze afwisseling bijdraagt aan zakelijke resultaten. Teambuilding heeft bijvoorbeeld veel meer impact als je het dezelfde dag nog actief in de praktijk brengt.

Op deze website vind je verschillende sportieve activiteiten die kunnen bijdragen aan het succes van jouw congres of vergadering in Zandvoort aan Zee.

Locaties voor congressen en vergaderingen
Jouw zakelijke evenement in Zandvoort aan Zee krijgt net de extra uitstraling die je zoekt, wanneer je het in één van onze strandpaviljoens organiseert. Tussen de bedrijven door even lekker het strand op om op te laden zodat je er weer fris tegenaan kan.

De verschillende paviljoens zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een succesvol congres of efficiënte vergadering. Wifi, computeraansluiting, overheadprojector, video, printer, catering; het is slechts een greep uit de beschikbare opties. Daarnaast heeft Zandvoort aan Zee uiteraard ook andere geweldige locaties voor congressen en vergaderingen.

Wist je dat de huisjes van Center Parcs ook in Zandvoort staan? En wist je dat er op het Center Parcs Park een Business Center voor je is? Je kunt hier gebruikmaken van vier vergaderzalen en vier boardrooms, die ieder speciaal zijn ingericht voor zakelijke evenementen. De zalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en natuurlijk verzorgt Center Parcs jouw lunches, diners of een gezellige afsluitende borrel. Voordeel is natuurlijk ook dat je kunt overnachten in een villa en/of hotelappartement als je een meerdaagse bijeenkomst organiseert.

Dit is slechts een kleine greep uit de verschillende locaties. Kijk eens verder op deze pagina, dan vind je nog veel meer geweldige locaties voor congressen en vergaderingen.

De puntjes op de i
Wil je congressen en vergaderingen combineren met activiteitenprogramma’s? Zandvoort aan Zee is de ideale plek om congressen en vergaderingen te combineren met recreatieve activiteiten. Jouw contactpersoon van de locatie denkt graag met je mee over de invulling van uw zakelijke evenement en zet graag de puntjes op de voor je. Er zijn ongelooflijk veel arrangementen waarvan je gebruik kunt maken, ongeacht het aantal mensen dat je ontvangt op jouw congres of vergadering. Alles is mogelijk in Zandvoort aan Zee.

Als je kiest voor een unieke locatie, dan kies je voor onbezorgde, veelzijdige en vooral goed verzorgde congressen en vergaderingen in Zandvoort aan Zee.