Vergaderen

Misschien denkt u bij congressen en vergaderingen in eerste instantie niet meteen aan Zandvoort aan Zee, maar het kustdorp herbergt geweldige mogelijkheden voor een succesvol zakelijk evenement!

Zandvoort aan Zee heeft enorm veel mogelijkheden om zakelijke activiteiten te combineren met spannende, verrassende en unieke in- en outdoor activiteiten. Wij weten uit ervaring dat deze afwisseling bijdraagt aan zakelijke resultaten. Teambuilding heeft bijvoorbeeld veel meer impact als u het dezelfde dag nog actief in de praktijk brengt.

Op deze website vindt u vele verschillende sportieve activiteiten die kunnen bijdragen aan het succes van uw congres of vergadering in Zandvoort aan Zee.

Locaties voor congressen en vergaderingen
Uw zakelijke evenement in Zandvoort aan Zee krijgt net de extra uitstraling die u zoekt, wanneer u het in één van onze strandpaviljoens organiseert. Tussen de bedrijven door even lekker het strand op om op te laden zodat u er weer fris tegenaan kan.

De verschillende paviljoens zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een succesvol congres of efficiënte vergadering. Wifi, computeraansluiting, overheadprojector, video, printer, catering; het is slechts een greep uit de beschikbare opties. Daarnaast heeft Zandvoort aan Zee uiteraard ook andere geweldige locaties voor congressen en vergaderingen.

Wist u dat de huisjes van Center Parcs ook in Zandvoort staan? En wist u dat er op het Center Parcs Park een Business Center voor u is? U kunt hier gebruikmaken van vier vergaderzalen en vier boardrooms, die ieder speciaal zijn ingericht voor zakelijke evenementen. De zalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en natuurlijk verzorgt Center Parcs uw lunches, diners of een gezellige afsluitende borrel. Voordeel is natuurlijk ook dat u kunt overnachten in een villa en/of hotelappartement als u een meerdaagse bijeenkomst organiseert.

Dit is slechts een kleine greep uit de verschillende locaties. Kijkt u eens verder op deze pagina, dan vindt u nog veel meer geweldige locaties voor congressen en vergaderingen.

De puntjes op de i
Wilt u congressen en vergaderingen combineren met activiteitenprogramma’s? Zandvoort aan Zee is de ideale plek om congressen en vergaderingen te combineren met recreatieve activiteiten. Uw contactpersoon van de locatie denkt graag met u mee over de invulling van uw zakelijke evenement en zet graag de puntjes op de voor u. Er zijn ongelooflijk veel arrangementen waarvan u gebruik kunt maken, ongeacht het aantal mensen dat u ontvangt op uw congres of vergadering. Alles is mogelijk in Zandvoort aan Zee.

Als u kiest voor een unieke locatie, dan kiest u voor onbezorgde, veelzijdige en vooral goed verzorgde congressen en vergaderingen in Zandvoort aan Zee.

Zin in Zakelijk? = Zin in Zandvoort!