Uitwaaien in Zandvoort


Uitwaaien op het strand

Een frisse wandeling over het mooie Zandvoortse strand moet natuurlijk in stijl afgesloten worden. Bezoek na het strandbezoek één van de strandpaviljoens voor een drankje met uitzicht op zee. Omdat de beachclubs allen een prima kaart hebben, kun je natuurlijk ook lekker blijven zitten voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.


Honden

Even heerlijk uitwaaien en los gaan op het strand. Lekker door de branding rennen, met open mond achter een bal of stok aanrennen en daarna herboren weer huiswaarts keren. Ook erg lekker met hond.


Uitwaaien op de fiets

Met een frisse wind van voren fietst u langs de kustlijn of door de prachtige natuur. De beloning aan het einde van de rit is de moeite waard: met de wind in de rug weer terug! Kijk hier voor alle mogelijkheden.


Shoppen

Is je jas tijdens de wandeling toch niet warm genoeg gebleken? Nog even snel een zomerse outfit scoren om trendy op het strand te verschijnen? Zandvoort aan Zee heeft verschillende leuke kledingwinkels, waar je terecht kunt voor de mooiste (en warmste!) jassen en andere kleding.


Even bijkomen

Onder het genot van een warme chocolademelk met slagroom, een heerlijk rode wijn of zomers drankje en misschien wel een smakelijk diner bijkomen van de strandwandeling? In Zandvoort aan Zee zijn een groot aantal gelegenheden waar je weer heerlijk even tot rust kunt komen.


Verwend worden

Een bezoek aan de kust heeft een helende werking en de frisse zilte zeelucht tijdens het uitwaaien doet een mens goed. Ben je hier niet van overtuigd, dan kunt je natuurlijk altijd nog één van de beautysalons bezoeken en je heerlijk laten vertroetelen. Dan weet je zeker dat het wel goed zit.


Slapen na het uitwaaien

Eigenlijk wil je na zo'n dag aan het strand helemaal niet naar huis. Het liefste ga je na een strandwandeling heerlijk dineren onder het genot van een wijntje (of 2), waarna je binnen afzienbare tijd in bed kunt liggen. Dus waarom blijf je niet slapen! VVV Zandvoort heeft diverse heerlijke verblijfsarrangementen voor als je echt wilt genieten.