Succesvolle zesde editie Kids Adventure Week

Ronkende motoren bij het karten op de boulevard, een fotografie workshop georganiseerd door Foam, een duinsafari, koken in de buitenlucht met de Kampvuurkok: de afgelopen week was er genoeg avontuur in Zandvoort aan Zee. Want tijdens de Kids Adventure Week konden kinderen, onder bezielende leiding van Kinderburgemeester Desi Schouten, deelnemen aan ruim 50 activiteiten die speciaal voor hen waren georganiseerd.

VVV Zandvoort, initiatiefnemer en organisator van de Kids Adventure Week, kijkt terug op een zeer succesvolle zesde editie. Directeur Lana Lemmens: “Met de Kids Adventure Week willen we laten zien dat Zandvoort aan Zee dé speeltuin van het Metropoolgebied is, waar je kan genieten van ruimte in combinatie met reuring en waar geen kind zich dus hoeft te vervelen. En daar zijn we met meer dan 625 aanmeldingen volgens mij goed in geslaagd.”

´Eén van de doelstellingen achter de Kids Adventure Week is om een groter publiek kennis te laten maken met de oneindige mogelijkheden in Zandvoort aan Zee met de aanwezigheid van het strand, twee natuurparken, het circuit én het levendige centrum. Ten opzichte van de vorige edities is er echt een kwaliteitsslag gemaakt in het aanbod waardoor het thema nog beter tot zijn recht kwam én het aanbod nog gevarieerder was. Zo werd er gekookt met de Kampvuurkok op het Raadhuisplein, konden kinderen zelf een schommel pionieren op het strand, waren er verschillende duinsafari’s en bunkertochten en konden kinderen een workshop ‘Light painting’ volgen.´

Grote publiekstrekker van de Kids Adventure Week was de kartbaan op de boulevard. Afhankelijk van hun leeftijd en lengte werden kinderen ingedeeld in verschillende heats en konden zij acht minuten lang de strijd met maximaal vijf andere kinderen aangaan. En gestreden werd er!

Door wederom een groot succesvolle editie is de Kids Adventure Week niet meer uit Zandvoort weg te denken. Er wordt dan ook alweer volop nagedacht over de volgende editie.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..