Strandtenten Zandvoort

Strandtenten Zandvoort zijn de perfecte locatie voor een heerlijke lunch, een gezellig diner of een zakelijke bijeenkomst. Wist u dat u ook kunt trouwen in sommige strandtenten in Zandvoort? Ook voor een zakelijke lunch, bedrijfsuitje of vergadering zijn strandpaviljoens een ideale plek. Want de sfeer is altijd goed in de strandtenten Zandvoort.

Er zijn maar liefst 30 strandtenten Zandvoort! De strandpaviljoens zijn allen geopend van maart tot oktober en een aantal zijn het hele jaar open. Iedere strandtent heeft een eigen unieke sfeer. Hippe, trendy beachclubs, een romantisch strandpaviljoen of een relaxte Australische strandtent, op het strand van Zandvoort vindt u de strandtent die bij u past!

Met de voeten in het zand op het terras van één van de strandtenten Zandvoort, met een heerlijk glas wijn, met koffie of een ijsje. Uit de wind, dus u kunt hier al vanaf het voorjaar genieten van de zon! Heeft u trouwplannen en bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Dan is een strandpaviljoen misschien wat voor u! U geeft het ja-woord met een magnifiek uitzicht over zee, gevolgd door een diner en een spetterend feest met uw gasten, direct aan het strand.

Lekker eten, wat drinken, trouwen of vergaderen, met de strandtenten in Zandvoort heeft u alle mogelijkheden. Er zijn diverse strandtenten Zandvoort met zakelijke voorzieningen. Hier kunt u vergaderen met grote groepen in een ontspannen sfeer. Ook wanneer u uw zakelijke bijeenkomst wilt combineren met een bedrijfsuitje, kunt u in Zandvoort aan Zee terecht. Bij VVV Zandvoort vindt u een overzicht van alle paviljoens in Zandvoort. Zo vindt u gemakkelijk uw ideale strandtenten Zandvoort.

Lees meer »