Beachclub No5

Zandvoort strand

Beachclub No5, jaarrond geopend op de hippe en chique Zuid Boulevard te Zandvoort. In de winter bij de openhaard en in de zomer op ons heerlijke terras met zeezicht. Uw event goed verzorgd in een besloten zaal met zeezicht en professionele apparatuur.

Quality time at No5!

Beachclub No5

Beachclub No5, de ideale locatie voor vele doeleinden. Steaks, Weddings, Events en sinds dit jaar ook loungen in onze Beach Lounge area met eigen Beachbar! Ontdek Real meat en great view in Zandvoort! Prive terras en strand behoren ook tot de mogelijkheden.
Your day, our passion! See you at No5!

Open

Beachclub No5 ligt aan de zuidboulevard, op loopafstand van het centrum van Zandvoort aan Zee en met veel parkeermogelijkheden in de buurt. De inspirerende omgeving van Beachclub No5 is alles wat u nodig heeft tijdens uw meeting. De rust van de zee, frisse lucht aan het strand en adembenemend uitzicht zorgen ervoor dat u totaal ontspannen kunt genieten van uw bijeenkomst.

De achthoekige Zuidzaal met zeezicht is door zijn vorm en interieur bij uitstek geschikt voor vergaderingen, seminars, zakendiners, workshops, bedrijfspresentaties en personeelsfeesten. De zaal is geheel afsluitbaar van andere ruimtes, waardoor in een intieme sfeer de voorwaarden kunnen worden geschapen voor een geslaagde dag, middag of avond. Tevens beschikt de zaal over een eigen privé terras en stuk strand.

365 dagen per jaar geopend!

November t/m Februari:
maandag t/m woensdag 10.00 uur – 17.00 uur