Strandactiviteiten

Op het Zandvoortse strand kunt u heerlijk zonnen en prachtige wandelingen maken. Tussen februari en november staan er ruim 30 strandpaviljoens met ieder een eigen stijl, en in de wintermaanden zijn er vijf jaarrond strandpaviljoens geopend waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Behalve zonnen en wandelen zijn er tal van andere strandactiviteiten die u kunt ondernemen. Denk eens aan het maken van zandsculpturen als teambuildingactiviteit voor u en uw collega’s. Strandjutten of garnalenvissen zijn ook prima strandactiviteiten, zeker als u in een gevarieerd gezelschap verkeert. Op deze pagina vindt u verschillende mogelijkheden die u op het strand van Zandvoort aan Zee kunt ondernemen. En heeft u zelf ideeën die zou willen ondernemen? Laat het ons weten. Maatwerkactiviteiten behoren ook tot de mogelijkheden!


Groepsarrangementen

Gezellig met vrienden onderling de strijd aangaan, met familie op garnalenvissen of strandjutten tijdens een kinderpartijtje of met collega's een zandsculptuur maken: het kan allemaal! Ook voor groepsactiviteiten die niet op het strand plaatsvinden kunt u in Zandvoort aan Zee terecht.


Excursies & Tickets

Of u nu wilt surfen of SUPpen, in Zandvoort aan Zee bent u aan het goede adres. Huur een board of boek een les en leef u uit op de golfen. Ook voor excursies en tickets in de wijde omgeving van Zandvoort aan Zee kunt u terecht bij VVV Zandvoort.


Strandpaviljoens

Kom even heerlijk ontspannen na uw strandactiviteit bij één van de vele strandpaviljoens die Zandvoort aan Zee rijk is. Veel van deze paviljoens kunnen uw arrangement ook aanvullen met een heerlijke barbecue of uitgebreid diner.