Het sportiefste weekend van het jaar komt eraan

Heb jij ook al zo’n zin in het voorjaar? De temperaturen die weer oplopen en de langere avonden? Wij kijken in ieder geval uit naar het sportiefste weekend van het jaar: 24 en 25 maart.

De aftrap van dit bomvolle weekend wordt gegeven door de wandelaars van de 30 van Zandvoort op zaterdag 24 maart. Tijdens een wandelroute van 18 of 30 kilometer wandelen zij onder andere over het strand, door de duinen en finishen ze in de gezellig dorpskern van Zandvoort.

Op zondag 25 maart staat de Omloop van Zandvoort op de agenda. Een wielertocht met een pijlsnelle start vanuit de pitstraat op Circuit Zandvoort. De Omloop wordt opgevolgd door de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, die dé start van het hardloopvoorjaar vormt. Geen kilometer is tijdens deze run hetzelfde. Na de start op het circuit rent men over het strand en vervolgens door het centrum van Zandvoort aan Zee waar ook voor de toeschouwers van alles te zien en beleven is.

Wil je meer weten over de activiteiten die georganiseerd worden? Kijk dan hier.

Reserveer het laatste weekend van maart voor je mooiste sportprestatie van het jaar, schrijf je in en start met trainen!


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..