Sporten in Zandvoort

Zandvoort aan Zee is een sportief dorp. Op het strand en in de Amsterdamse Waterleidingduinen wordt fanatiek gewandeld, de boulevard en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland zijn ideaal voor een heerlijke fietstocht, de zee is een paradijs voor watersporters en natuurlijk Circuit Park Zandvoort als racewalhalla. Aan sportiviteit geen gebrek in Zandvoort aan Zee.

Lees meer...


Sporten in Zandvoort


Sporten in Zandvoort aan Zee is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het strand en de zee.


Boven de horizon ziet u bijna altijd de vliegers van de kitesurfers die spectaculaire sprongen over de golven maken. Echt een prachtig gezicht dat u ook kunt leren! Er zijn natuurlijk ook verschillende watersportcentra in Zandvoort aan Zee zodat u kunt surfen en zeilen, of om het te leren.


Zoekt u nog meer spektakel? Op het Circuit Park Zandvoort blazen de bolides over de racebaan. Maar er is nog veel meer!


Kortom: kom in actie en kom sporten in Zandvoort aan Zee.


Bij sport in Zandvoort aan Zee denken veel mensen aan autoracen op het racecircuit. Racen is ook echt onderdeel van sport in Zandvoort aan Zee. Een dagje circuit is een must voor de liefhebber van racen. U beleeft tien verschillende activiteiten waarvan de helft echt op het circuit zijn en de rest in de duinen of andere terreinen. Ziet u zichzelf al zitten in een formule-wagen of Porsche en scheuren over het circuit? U mag eventueel ook met uw eigen auto op het circuit.


U kunt ook bijvoorbeeld zandkastelen bouwen, gps wandel- of fietstochten maken door de duinen en de natuurgebieden in de omgeving. In de duinen is zelfs een golfbaan voor de liefhebber. Kunt u nog niet golfen? Ze leren u daar graag de beginselen van deze ontspannende sport.


Maar ook paardrijden, beachvolleybal, branding raften, branding kanoën, zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, bowlen. Zoveel verschillende manieren voor sport in Zandvoort aan Zee.


Racekalender

Bent u een raceliefhebber of heeft u altijd al een keer een race bij willen wonen op een voormalig Formula1 circuit? Er zijn gedurende het hele jaar diverse races of andere evenementen op Circuit Park Zandvoort. Kijk snel verder voor een actueel overzicht!


Sporten aan zee

In Zandvoort aan Zee zijn tal van mogelijkheden om lekker te gaan sporten. Ga fietsen, trampolinespringen, wandelen, Segway rijden, surfen, Suppen, kiten: te veel om op te noemen. Kijk hier bij welke bedrijven u lekker in actie kunt komen.


Excursies & Tickets

Ontdek tijdens uw verblijf Zandvoort aan Zee en omgeving. Boek één van de excursies of tickets bij VVV Zandvoort en ga er eens lekker een dagje op uit. Alleen, samen of met het hele gezin: er is genoeg te doen voor iedereen!


Fietsen in Zandvoort aan Zee

Fietsen in de prachtige natuur, langs de langgerekte boulevard, in de duinen of op het strand: in Zandvoort aan Zee is het allemaal mogelijk. Heeft u geen zin om uw fietsen mee naar Zandvoort aan Zee te nemen? U kunt onder andere bij VVV Zandvoort fietsen huren of fietskaarten aanschaffen.


Wandelen in Zandvoort aan Zee

U kunt heerlijk wandelen in Zandvoort aan Zee. Of u nu door de rijk beboste omgeving loopt op zoek naar het vele wild, een heerlijke frisse neus haalt tijdens een strandwandeling of de historie induikt met een wandeling door de sloppies van Zandvoort aan Zee, het is allemaal mogelijk!


Sportieve maaltijden

Na al die sportiviteit is het begrijpelijk dat u trek heeft gekregen. Zandvoort aan Zee heeft zowel op het strand als in het centrum een groot aantal restaurants met verschillende keukens waar u lekker kunt eten.


Fitness op de boulevard

Bij de diverse onderdelen van het Fit Circuit op de boulevard van Zandvoort aan Zee kunt u uw warming up of cooling down uitvoeren met uitzicht op zee.