Racen op Zandvoort

Racen op Zandvoort aan Zee is een echte must voor iedere autoliefhebber. Ziet u zichzelf al rijden in een snelle Porsche, Lamborghini of een stoere Aston Martin? Dromen worden werkelijkheid op het Circuit van Zandvoort, want iedereen kan racen in Zandvoort aan Zee. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend of collega? Of wilt u een onvergetelijk snel vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseren? Kom dan racen in Zandvoort aan Zee, want ook voor grote groepen is racen op Zandvoort aan Zee heel geschikt.

Racen op Zandvoort aan Zee met een groep

Racen op Zandvoort aan Zee is voor iedereen met een autorijbewijs B mogelijk. Even geen snelheidscamera’s maar plankgas over de baan en razendsnel door de bochten. Met groepen vanaf 6 personen zijn er speciale groesparrangementen beschikbaar waarbij u kunt kijken wie de snelste is! Onder begeleiding van instructeurs en coureurs maakt u kennis met racen op Zandvoort aan Zee. Maar eenmaal in de auto staat u er alleen voor. Geen instructeur op de bijrijdersstoel, maar gáán!

Als u gaat racen in Zandvoort aan Zee bent u coureur voor één dag, een spectaculaire ervaring! Het circuit van Zandvoort aan Zee bestaat uit een combinatie van uitdagende bochten. Durf, uithoudingsvermogen en een scherpe concentratie heeft u nodig voor een snelle tijdrit. Test uw rijvaardigheid en -inzicht en boek bij VVV Zandvoort een sensationele racedag op het circuit van Zandvoort aan Zee!

Bekijk al onze mogelijkheden voor racen op Zandvoort aan Zee.