Promotie van het EK Zandsculpturen door VVV Zandvoort

Het EK Zandsculpturen en het aansluitende zandsculpturen festival is begin 2016 uitgeroepen tot één van de vijf Zandvoort Specials. Deze toonaangevende evenementen zijn het visitekaartje voor de volle evenementenkalender van Zandvoort aan Zee.

Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken zet VVV Zandvoort diverse communicatie instrumenten in om de zandsculpturen te promoten. Zo wordt gebruik gemaakt van on- en offline advertenties, wordt in Amsterdam onder andere gebruikt gemaakt van Narrowcasting en de culturele nieuwsbrief van Amsterdam Marketing en wordt in Alkmaar en Haarlem een flyer en poster verspreid op culturele locaties. Voor on-spot promotie in Zandvoort aan Zee is een informatieboekje ontwikkeld, waar bezoekers in drie talen meer kunnen lezen over de sculpturen, de carvers en hun locaties.

Het EK Zandsculpturen wordt gehouden tussen 30 juli en 5 augustus 2016. Alle sculpturen worden gecarved in lijn met het centrale thema ‘Iconen van Amsterdam’. Aangezien de zandsculpturen na voltooiing worden geïmpregneerd met een milieuvriendelijke coating, zijn deze tegen weer en wind bestand. Op deze manier zijn de zeven verschillende sculpturen nog tot en met oktober gratis te bewonderen.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..