Plannen Pop Up-evenementen 2018 gepresenteerd

Tijdens een bijeenkomst voor stakeholders heeft het Pop Up-team Zandvoort op maandag 5 maart de plannen voor een viertal zogeheten Pop Up-evenementen gepresenteerd. In 2018 worden de pijlen gericht op Mart Visser: The Take Over (2 mei – 1 juli), British Festival: in a great British tradition (6 – 8 juli), Pride at the Beach (30 juli – 1 augustus) en Zandvoort goes Wild! (gehele maand oktober)

 

Kenmerkend voor deze evenementen is dat zij passen bij het DNA van Zandvoort en volgens een vaste structuur worden uitgewerkt, zodat altijd de relatie met Zandvoort te maken is. Daarnaast wordt getracht bij ieder evenement de vier kernen van de badplaats aan elkaar verbinden. Door de connectie te zoeken met (grote) partijen in de Metropoolregio Amsterdam en deze te koppelen aan Zandvoortse ondernemers wordt een hoge (stadse) kwaliteit geborgd.

 

Mart Visser: The Take Over

Met het oog op de nieuwste collectie van Nederlands meest bekende couturier en kunstenaar neemt Mart Visser voor een periode van 6 weken ‘Zandvoort over’. Tijdens deze take over is zijn nieuwste haute couture collectie voor het eerst voor het grote publiek te bewonderen tijdens een bijzondere en verrassende expositie in het Raadhuis. In het naastgelegen Zandvoorts Museum kunnen bezoekers een mix van zijn werk als couturier en beeldend kunstenaar bewonderen. Daarnaast worden er verschillende ‘side-events’ georganiseerd.

 

British festival: in a great British tradition

Het British Festival: in a great British tradition keert terug in Zandvoort aan Zee. In navolging op de eerste editie in 2017 worden het dorp, strand en circuit van vrijdag 6 tot en met zondag 8 juli voor één weekend Brits. Bezoekers kunnen genieten van alles wat Groot-Brittannië te bieden heeft, waarbij de verschillende jubilea van Formule 1 de boventoon zullen voeren.

 

Pride at the Beach

Na het wervelende succes van vorig jaar, strijkt Pride Amsterdam ook dit jaar weer neer in Zandvoort aan Zee. Als onderdeel van het overkoepelende Pride Amsterdam, bijt Pride at the Beach het spits af met een eigen parade gevolgd door verschillende geweldige activiteiten en feesten.

 

Zandvoort goes Wild!

Al enige jaren wordt onder de naam Zandvoort goes Wild! aandacht gegeven aan de bronsttijd van de herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit jaar is het evenement echter volgens Pop Up-stramien uitgewerkt en zijn er niet alleen wandelingen naar de herten, maar ook een groot aantal activiteiten die de wilde kant van Zandvoort laten zien.

 

Pop Up-team

Het Pop Up-team Zandvoort is een coöperatie tussen gemeente Zandvoort en Zandvoort Marketing. Sinds de oprichting in 2016 bedenkt het team vanuit het DNA van Zandvoort complete concepten voor evenementen. Deze evenementen passen bij de badplaats en kunnen ook alleen in deze vorm in Zandvoort georganiseerd worden. Het streven is bestaande evenementen jaarlijks door te ontwikkelen en ieder jaar nieuwe Pop Up-evenementen toe te voegen.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..