Overnachten in Zandvoort

Wakker worden aan de kust, het geluid van de meeuwen, de ochtendzon die door een kier tussen de gordijnen naar binnen valt, de zilte zeelucht in de neus en het zand van de vorige dag nog tussen de tenen. Een vakantie in Zandvoort aan Zee doet niet onder voor een vakantie naar een verre bestemming, dus boek vandaag nog jouw verblijf in Zandvoort aan Zee!

 

Voor tijdens het verblijf

Zandvoort aan Zee heeft genoeg te bieden om er een heerlijke tijd te hebben. Maar behalve het dorp is ook de omgeving van Zandvoort aan Zee de moeite van een bezoek waard. Prachtige wandelroutes, uitgebreide netwerken van fietspaden, de grootste speeltuin van Europa, de bruisende hoofdstad en prachtige cultuur: vanuit Zandvoort aan Zee ben je er zo! Dat is het grote voordeel van een kustplaats die zo centraal gelegen ligt én een eigen treinstation heeft!

Zandvoort aan Zee heeft een groot aantal verschillende accommodaties. Of je nu wilt overnachten in een luxe hotel of op zoek bent naar een meer budget hotel, hier zijn diverse hotels te vinden.  Maar ook voor een eigen bungalow, appartement of vakantiehuis, een leuk pension, een romantisch Bed & Breakfast of een heerlijke camping in de vrije natuur kun je in Zandvoort aan Zee overnachten. Want ook kamperen hoor bij ons. Gelegen tussen de duinen zorgen de prachtige natuur en de frisse zeelucht voor een heerlijke combinatie waardoor je echt tot rust komt.
Je leest het: Zandvoort aan Zee is de ideale locatie om jouw vakantie door te brengen. Zowel in de Kerstvakantie, de krokusvakantie en de Meivakantie, als een lang weekend met Pasen of Hemelvaart

Evenementen

In Zandvoort aan Zee is altijd wel iets te beleven. Een spannende race op het circuit, een muziekfestival, een rommelmarkt noem maar op. Voor jong en oud. Kijk dus snel verder.


Natuur rondom Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee is omringd door prachtige natuur, ten zuiden de Amsterdamse Waterleidingduinen, ten noorden het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en ten westen natuurlijk het strand en de zee.


Haarlem, Amsterdam en omgeving

Wil jij eens een uitstapje maken vanuit Zandvoort? Een dagje naar de bruisende hoofdstad Amsterdam bijvoorbeeld, met de trein ben je er binnen 30 minuten!


Tips voor kinderen

Het strand van Zandvoort aan Zee is natuurlijk één grote speeltuin, kinderen kunnen er zwemmen, spelen, kastelen bouwen. Maar ook in de omgeving van Zandvoort aan Zee is genoeg te beleven voor kinderen.


Strandpaviljoens

In het hoogseizoen zijn op het strand van Zandvoort aan Zee ruim 30 verschillende strandpaviljoens te vinden. Maar ook in de wintermaanden kun je na een heerlijke frisse strandwandeling genieten bij één van de vijf jaarrond strandpaviljoen.


Excursies & Tickets

Omzeil lange wachttijden en kies voor het gemak. Bij VVV Zandvoort boek je de leukste excursies en tickets voor een breed scala aan attracties in Zandvoort en omgeving.