Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën

Zandvoort beach bij Bernie’s Beachclub op zaterdag en zondag 14/15 september

Nog geen plannen voor een  leuk dagje uit? Kom gezellig een kijkje nemen bij het Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën op het strand van Zandvoort bij Bernie’s Beachclub.

Piloten uit o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zullen alles geven met maar één doel: de titel Nederlands kampioen op hun naam schrijven. Op zaterdag 14 september wordt er vanaf 10.00 door de piloten getraind en daarna, vanaf 14:00 uur, wordt de eerste heat voor het kampioenschap gevaren.

De Nederlandse kampioenschappen worden elk jaar georganiseerd door Jetskichallenge, een vereniging met als doel de jetski sport bij een groter publiek bekend te maken. En zo mensen enthousiast te maken om ook mee te gaan doen aan de wedstrijden.

Wat kunt u verwachten tijdens deze wedstrijd?
Tijdens de wedstrijd staat staan veiligheid, fun, adrenaline, gezelligheid en spektakel voorop! Verdeeld over diverse klassen nemen de deelnemers per jaar deel aan diverse wedstrijden in Nederland. Net als verleden jaar belooft ook dit jaar een spektakel stuk worden!

De wedstrijd in het kort;
Er wordt per klasse 3 x 12minuten gevaren op een boeienparcours met de bedoeling deze zo snel mogelijk te varen, hierbij bereikt men soms snelheden van 120 km per uur. Tijdens de wedstrijden wordt er door zowel de staande jetski’s als zittende waterscooters gevaren.

Daarnaast wordt er een freestyle klasse gevaren voor de atletische waaghalzen die het publiek op het puntje van de tenen of stoel willen krijgen door verschillende acrobatische trucs te doen met de jetski. Van een salto in de lucht tot het onderwater duiken,  geen trucje is te gek voor deze waaghalzen en dit zorgt voor een groot spektakel om te zien.

Dus voor de watersportliefhebbers, snelheidsduivels, adrenaline junkies maar ook voor de fotografen onder ons, dit is de plek waar je zaterdag en zondag 14/15 september moet zijn!

Voor meer informatie kunt u natuurlijk onze website checken: www.jetskichallenge.nlof facebook pagina; www.facebook.com/jetskichallenge.nl


Gerelateerde berichten


De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..

Persbericht: Open NK Sup wave 2019


Lees Meer..

Windraam eerste editie NK Bodydraggen opent in juni


Lees Meer..