Kids Adventure Week 2.0

Al enige jaren zijn in de voorjaarsvakantie kinderen de baas in Zandvoort aan Zee. Want dan organiseert VVV Zandvoort de Kids Adventure week, een week vol leuke, spannende, sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Om de Kids Adventure Week een doorontwikkeling te laten ondergaan heeft VVV Zandvoort in 2017 een andere insteek gebruikt en de week vanuit de ‘Pop Up werkwijze’ benaderd. Het doel is om Zandvoort aan Zee te profileren als dé buitenspeelplaats van het metropoolgebied Amsterdam. Vanuit deze doelstelling zijn activiteiten bedacht die de claim versterken en partijen gezocht die de activiteiten ten uitvoer konden brengen. Dit heeft geresulteerd in een gevarieerd programma voor kinderen van alle basisschoolleeftijden met een kartbaan op de boulevard, een kinderbioscoop, FOAM fotografieworkshop en tal van buitenactiviteiten. Daarnaast heeft het programma nog voldoende potentie om door te ontwikkelen waardoor ook de toekomst van deze pop up week zeker is gesteld.

Uiteraard worden de bestaande activiteiten niet vergeten, zeker niet als deze in het eerdere edities succesvol zijn gebleken. Wel wordt gezocht naar een uitvoering die past binnen het centrale thema.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..