Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen

Max Verstappen is dé formule 1 race sensatie van het moment!

Spectaculaire inhaalmanoeuvres, adembenemende onderlinge duels en krachtmetingen op het scherpst van de snede: wanneer Max racet, weet je dat er iets staat te gebeuren. Dat bleek wel tijdens de Grand Prix van Spanje in 2016, waar hij zich tot jongste Formule 1 winnaar ooit mocht kronen!

In het weekend van 17-19 mei 2019 keert Max terug naar de bakermat van de Nederlandse autosport: Circuit Zandvoort. Tijdens de ‘Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen’ geeft hij samen, met Pierre Gasly, verschillende demonstraties in zijn Formule 1 auto.

Maar er is meer. Er staan diverse races, waaronder de Mazda MX5 Cup, MAXX Formula en de Ladies GT Race, op het programma. De jongste fans kunnen de kinderkartbaan bezoeken en zich vermaken op het springkussen en in het reuzenrad. Naast alle race-gerelateerde zaken geven diverse artiesten optredens en zijn verschillende DJ’s actief.

Download het programma


Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen

Op 17, 18 en 19 mei vinden de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen plaats op Circuit Park Zandvoort. Tal van demo’s, ook door Max zelf, geweldige races en veel (race-)vertier voor jong en oud. Een weekend dat je niet wilt missen!


Pitstopplein

Na een dag vol racen ben je zelf ook wel toe aan een pitstop. Om te voorkomen dat je in de file naar huis staat of moet wachten op het station tot de trein vertrekt, kun je beter even het centrum inlopen voor een hapje en een drankje. In max. 10 minuten sta je op het Raadhuisplein dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot Pitstopplein.


Kaartverkoop

Een evenement wat je meegemaakt moet hebben. Koop dus snel jouw kaarten voor 17, 18 en 19 mei. Er zijn dagkaarten en weekendkaarten beschikbaar. De activiteiten in het centrum zijn vrij toegankelijk.


F1 speel je in Escape Room Zandvoort

Voor een MAXimale beleving van de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen, speel je bij Escape Room Zandvoort "The Grand Prix". Kraak de codes en los de puzzels op!


Bereikbaarheid van Zandvoort aan Zee tijdens de Jumbo Racedagen

Het kan voor komen dat er tijdens de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen een file naar de kustplaats staat. Er zijn echter nog meer alternatieven dan de auto om naar Zandvoort aan Zee te komen, lees hier welke.


Overnachten met Max

Zo’n onvergetelijk weekend wil je van begin tot eind meemaken. Boek dus vandaag nog jouw overnachting aan zee en mis niets van Max!


Max Experience

De Max Experience heet niet voor niets zo: maximale fun gegarandeerd! De Porsches en Aston Martins staan voor je klaar. En wat dacht je van de Ferrari F430? Daar wil je in rijden! Ook de formulewagens, Dodge Charger dragracers en meer spectaculaire sportwagens ontbreken niet in deze te gekke experience op Circuit Park Zandvoort.