Hoor de Lente


Kabbelend water

Doe je ogen dicht en hoor hoe de golven omslaan in de branding. Kom tot rust met het ruisen van de zee terwijl de geluiden van spelende kinderen op het strand langzaam maar zeker meer naar de achtergrond verdwijnen.


Hoe klinkt de natuur?

Bezoek de prachtige natuur die Zandvoort aan Zee omringd en ontdek welke geluiden bij de ontluikende natuur horen. De wind die zacht door de bomen blaast, het ritselen van de bladeren, het fluiten van de vogels en de geluiden van jonge dieren die hun eerste passen zetten in hun nieuwe habitat. Hoor de lente in Zandvoort aan Zee!


Piepende banden en ronkende motoren

Motors voor volle toeren, scherpe bochten worden met piepende banden genomen. Deze geluiden klinken als muziek in de oren van autosportliefhebbers. Ook deze lente worden weer diverse grote evenementen georganiseerd op Circuit Park Zandvoort waarbij liefhebbers hun hart op kunnen halen!


Gezelligheid in het dorp

Met de eerste zonnestralen van het jaar komen ook de mensen weer te voorschijn. De straten worden drukker en de terrassen weer drukker. Geniet van de gezelligheid in het dorp en op het strand.


Beauty Zen

Maar ook de stilte kan soms heerlijk zijn. Tijdens een massage of een lichaamspakking even helemaal zen.


Live muziek

Naarmate de temperaturen stijgen, worden er ook weer meer evenementen georganiseerd. Bezoek eens één van de verschillende (gratis) muziekfestivals of stap eens een etablissement binnen tijdens een live optreden. Geniet van de reuring om je heen en waag zelf ook eens een dansje!