Groepsarrangement Zandvoort

Een ruime keuze

Arrangementen zijn er in Zandvoort in alle geuren en kleuren. Wat dacht u van een gezellige High Tea op het strand? Gezellig met vrienden, familie of collega’s genieten van lekkere hapjes.

Ook voor de actieve uitjes bent u bij VVV Zandvoort aan het juiste adres. Van een bunkerwandeling met gids tot een stand up paddle-les en van een yoga workshop tot een segway tour, het kan allemaal!

Bent u autoliefhebber en houdt u van racen? Word dan autocoureur voor één dag! U beleeft tien verschillende activiteiten waarvan de helft echt op het racecircuit van Zandvoort plaatsvinden en de rest in de duinen of op andere terreinen. Ziet u zichzelf al zitten in een formule 1-wagen of Porsche, al scheurend over het circuit?

Dit is maar een zeer kleine greep uit het grote aanbod aan arrangementen die u in Zandvoort kunt beleven. Kijk maar eens verder op deze pagina. Hier vindt u alle arrangementen die wij aanbieden.

Arrangementen in Zandvoort voor iedereen

Arrangementen in Zandvoort zijn er voor iedereen. Of u nu een uitje wilt boeken met uw vrienden, familie, collega’s of voor een kinderpartijtje, de keuze is groot! Wij vinden het ontzettend leuk om u te helpen bij het organiseren van een gezellig uitje in Zandvoort aan Zee. Bestaat uw gezelschap uit twee, tien, 100 personen of meer? Laat uw uitstapje dan door ons organiseren. Wij weten de weg en nemen graag veel werk voor u uit handen.

Vragen?

Heeft u arrangementen gezien waar u helemaal enthousiast van wordt? Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wilt u een offerte opvragen? Bel of mail ons:

023-57 37933 of [email protected]

U kunt natuurlijk ook bij onze arrangementen kijken