Golfsurfen Zandvoort

Golfsurfen? Kom naar Zandvoort! Voor golfsurfen op uitdagende golven hoef je niet naar Hawaï! Ook aan de Nederlandse kust kun je prima golfsurfen. Zandvoort is hiervoor de ideale locatie, met goede golfsurfscholen en leuke strandtenten. Leer in korte tijd surfen in Zandvoort en geniet van de golven, de zee en deze uitdagende sport. Ook voor beginners zijn er lessen golfsurfen in Zandvoort te boeken.

Ook voor SUP-lessen bent u in Zandvoort aan het juiste adres! Leer hier stand up paddling op de golven van de Noordzee onder begeleiding van de beste instructeurs. Bent u al een ervaren SUPper? Via VVV Zandvoort huurt u ook gemakkelijk een SUP-board en een wetsuit. Nu staat u werkelijk niets meer in de weg om de zonsondergang tegemoet te SUPpen!

Altijd al willen surfen? Hoge golven bedwingen en genieten van de kracht van de zee? Daarvoor hoeft u niet ver te reizen. Surfen in Zandvoort is betaalbaar, dichtbij en voor iedereen mogelijk. Kinderen, beginners of gevorderden, er zijn surflessen voor iedereen! Bij de verschillende surfscholen leert u van ervaren trainers hoe u veilig en vooral met veel plezier kunt surfen.

Via VVV Zandvoort boekt u gemakkelijk uw eerste golfsurfles. De instructeur leert u de basisvaardigheden en vaak lukt het al tijdens de eerste les om staand een golf te pakken. Ook voor gevorderden zijn er surflessen. Wilt u met een groep golfsurfen in Zandvoort? Er zijn leuke groepsactiviteiten mogelijk voor een sportief familie- of bedrijfsuitje! Na het golfsurfen geniet u nog even na in één van de leuke strandtenten aan het strand van Zandvoort. Hang loose!

Ga een keer golfsurfen in Zandvoort: wacht op de golf, staan en gaan! Golfsurfen is een magische sport, voor jong en oud. Bij de surfscholen aan het strand in Zandvoort leer je snel, veilig en leuk golfsurfen. Bij VVV Zandvoort vindt u veel surfscholen op een rij en kunt u ook direct een les boeken of materialen huren. Uitstekend voor een eerste kennismaking met golfsurfen in Zandvoort!